Η 3η αγωνιστική της Stoiximan GBL βρίσκει το Λαύριο DHI να υποδέχεται τον Κολοσσό H Hotels Collection αύριο το απόγευμα (20/10, 17:15) στο ΚΓ Λαυρίου.

“Οφείλουμε στους εαυτούς μας και τη δουλειά που έχουμε κάνει να βγάλουμε στο παρκέ τη θέληση για τη νίκη”, τόνισε ο τεχνικός του Λαυρίου DHI, Κώστας Μέξας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

“Θέλουμε όσο τίποτα άλλο να κερδίσουμε αύριο (20/10) τον Κολοσσό, για να μπορέσουμε να δώσουμε αξία στις εμφανίσεις και το καλό πρόσωπο που έχουμε δείξει στις δύο πρώτες αγωνιστικές, με τον Ολυμπιακό και τον Προμηθέα.

Το γεγονός ότι παίξαμε καλά και ήμασταν ανταγωνιστικοί στα δύο πρώτα παιχνίδια δε σημαίνει απολύτως τίποτα ενόψει του αγώνα που έχουμε με τον Κολοσσό.

Οφείλουμε στους εαυτούς μας και τη δουλειά που έχουμε κάνει από την αρχή της προετοιμασίας να είμαστε εξίσου – ή και περισσότερο ακόμα – ανταγωνιστικοί και να βγάλουμε στο παρκέ τη θέληση για τη νίκη.”

Αναλύοντας τον Κολοσσό H Hotels Collection, ο Κώστας Μέξας επεσήμανε:

“Τα αποτελέσματα δεν ήταν καλά για τον αντίπαλό μας, αλλά αυτό δεν τον κάνουν κακή ομάδα. Το αντίθετο. Είναι ένα σύνολο με παιδιά που διαθέτουν εμπειρία από την κατηγορία, έχουν ταλέντο, έχουν αγωνιστεί σε πολύ υψηλό επίπεδο και για να καταφέρουμε να κερδίσουμε, πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και πιστοί στο πλάνο μας από το πρώτο δευτερόλεπτο του αγώνα”.

Ο Κερκυραίος προπονητής θέλησε να απευθύνει και ένα κάλεσμα στους φιλάθλους της ομάδας:

“Τους θέλουμε κοντά μας, όπως ήταν και στη πρεμιέρα με τον Ολυμπιακό, όπως ήταν και πέρσι σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια μας. Είναι σημαντικό για την ομάδα να παίζει μπροστά στους φιλάθλους της και θα τα κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για να τους ευχαριστήσουμε με την κατάκτηση της πρώτης μας νίκης στο πρωτάθλημα”.