Μαρούσι-Περιστέρι / Λιμνιάτης

Ο Γιώργος Λιμνιάτης, προπονητής του Περιστερίου, μίλησε μετά την νίκη της ομάδας του στην έδρα του Αμαρουσίου, με 73-79, δηλώνοντας απόλυτα ευχαριστημένος από την εικόνα της ομάδας του.

Την ικανοποίηση του από την συγκέντρωση και την αποφασιστικότητα που έδειξαν οι παίκτες του, εξέφρασε ο Γιώργος Λιμνιάτης. Ο Έλληνας κόουτς δήλωσε πως ήταν μία μεγάλη νίκη απέναντι σε μία ομάδα με πολύ καλούς παίκτες.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιώργου Λιμνιάτη:

“Ήταν μία από τις καλύτερες εμφανίσεις όσον αφορά τη συγκέντρωση και τις αποφάσεις μας, ειδικά στις αμυντικές και λιγότερο στις επιθετικές.

Ήμασταν συνειδητοποιημένοι στο τι έπρεπε να κάνουμε, κυριαρχήσαμε από το πρώτο λεπτό, θα μπορούσαμε να έχουμε κερδίσει και πιο εύκολα αλλά είναι μία τεράστια νίκη απέναντι σε μία ομάδα που έχει σπουδαίο μπάτζετ, παίκτες με αξία.

Επιβεβαιώνουμε ξανά την πορεία που έχουμε στα τελευταία παιχνίδια, ξεκινώντας με το ματς με τη Μούρθια στο Champions League και θέλουμε να μείνουμε συγκεντρωμένοι με τον ίδιο τρόπο που δουλεύουμε, ώστε να κάνουμε βήματα, να παίζουμε καλά και να κερδίζουμε τα παιχνίδια”