Με τα ερυθρόλευκα του Ερυθρού Αστέρα θα αγωνίζεται μέχρι το τέλος της σεζόν ο Φίλιπ Πετρούσεβ, ο οποίος παραχωρήθηκε υπό μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό.

Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού:

“Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την παραχώρηση του Φίλιπ Πετρούσεβ στον Ερυθρό Αστέρα υπό μορφή δανεισμού, μέχρι το τέλος της φετινής σεζόν.”

Η ανακοίνωση του Ερυθρού Αστέρα:

“Ο Ερυθρός Αστέρας ενημερώνει το κοινό ότι το πρώην μέλος μας και μέλος της Εθνικής Σερβίας Φίλιπ Πετρούσεβ επέστρεψε στην ομάδα την Τετάρτη!

Ο Φίλιπ Πετρούσεβ παραμένει ερυθρόλευκος, αλλά για το υπόλοιπο της σεζόν θα αγωνίζεται με τη φανέλα του Ερυθρού Αστέρα. Καλώς ήρθες πίσω, Φίλιπ!”

Ο ατζέντης του Πετρούσεβ, Μίσκο Ραζνάτοβιτς, ευχαρίστησε τον Ολυμπιακό και τους αδερφούς Αγγελόπουλους:

“Ο Φίλιπ Πετρούσεβ θα παίξει για τον Ερυθρό Αστέρα ως δανεικός μέχρι το τέλος της σεζόν. Νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω τη διοίκηση του Ολυμπιακού και ειδικά τους αδερφούς Αγγελόπουλους για την κατανόηση της επιθυμίας του παίκτη για έναν μεγαλύτερο ρόλο στην ομάδα και περισσότερο χρόνο στο παρκέ”.

Ο ίδιος ο Πετρούσεβ έγραψε:

“Δεν λέμε αντίο, αλλά εις το επανιδείν. Πάντα θα πανηγυρίζω για τους ερυθρόλευκους, τους συμπαίκτες, τους προπονητές μου και όλο το επιτελείο.

Ειδικές ευχαριστίες στους προέδρους Αγγελόπουλους για την εξαιρετική σχέση και την κατανόηση της κατάστασής μου.

Μόνο Θρύλος”.