O Tσεντί Οσμάν μίλησε για την αυριανή αναμέτρηση του Παναθηναϊκού κόντρα στη Φενέρμπαχτσε στην Κωνσταντινούπολη (25/10, 20:45), για την 5η αγωνιστική της EuroLeague.

Ο Τούρκος φόργουορντ δήλωσε αρχικά:

“Θα είναι ένα ωραίο παιχνίδι. Προφανώς τούς σεβόμαστε πολύ, είναι μια καλή ομάδα. Όπως είπατε κι εσείς, είναι ένας αντίπαλος που είχαμε και πέρσι, οπότε θα μπουν δυνατά στο παρκέ. Πρέπει να έχουμε υπομονή και να είμαστε σκληροί τόσο αγωνιστικά όσο και πνευματικά. Αν το κάνουμε, πιστεύω ότι θα κερδίσουμε το παιχνίδι”.

Εν συνεχεία ανέφερε:

“Πρέπει να ξέρουμε πότε πρέπει να σταματάμε τον αντίπαλο με φάουλ και πότε όχι. Στα περισσότερα παιχνίδια ως τώρα δεν παίξαμε αρκετά σκληρά. Υπάρχουν στιγμές που παίζουμε καλά κι άλλες που δεν είμαστε τόσο αποδοτικοί. Πιστεύω όμως πως αυτή την περίοδο, μετά από το παιχνίδι με τη Ρεάλ Μαδρίτης, αντιδράσαμε σωστά στις προπονήσεις και την αναμέτρηση με την ΑΕΚ Betsson. Προφανώς θα παίξουμε με μια πολύ δυνατή ομάδα, οπότε ο αγώνας θα είναι δυνατός.

Θα είναι ένα ωραίο match up στα φόργουορντ. Ο Χουάντσο είναι προφανώς ένας πολύ σπουδαίος παίκτης. Τον γνωρίζω καλά από τις μικρές ηλικίες, που παίζαμε συνέχεια αντίπαλοι τα καλοκαίρια. Είναι ωραίο να είμαι ταυτόχρονα με εκείνον στο παρκέ, γιατί είναι καλός σουτέρ από την περιφέρεια και μπορεί να “ανοίξει” το γήπεδο. Πιστεύω πως τα πάμε πολύ καλύτερα πλέον. Βρίσκω κι εγώ τον ρυθμό μου σταδιακά, είμαι χαρούμενος γι αυτό. Θέλω να δείξω τι μπορώ να κάνω, ειδικά αύριο”.