allstarbasket.gr

Ο Ρόκας Γιοκουμπάιτις και ο Γουένιεν Γκέιμπριελ ανάρρωσαν από τους τραυματισμούς τους και ανεβάζουν ρυθμούς ούτως ώστε να τεθούν ξανά  στην διάθεση του Όντεντ Κάτας στους επόμενους αγώνες της Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Χαρμόσυνα τα νέα για την ομάδα του Όντετ Κάτας, καθώς ο Ισραηλινός προπονητής θα έχει σύντομα στη διάθεσή του τον Ρόκας Γιοκουμπάιτις και τον Γουένιεν Γκέιμπριελ.

Ο Γιοκουμπάιτις είχε τραυματιστεί κατά τη διάρκεια της προπόνησης όταν και υπέστη κάταγμα στον αντίχειρα, κάτι το οποίο θα τον κρατούσε εκτός για περίπου 3 εβδομάδες.

Όμως όπως όλα δείχνουν ο 24χρονος γκαρντ έχει αναρρώσει και ενδέχεται να επιστρέψει στη δράση στον επόμενο αγώνα του πρωταθλήματος (26/10) με αντίπαλο την Ελιτζούρ Μακάμπι Νετάνια

Από την άλλη ο Γκέιμπριελ, ο οποίος είχε τραυματιστεί στο γόνατο σε φιλικό αγώνα στο τουρνουά “Παύλος Γιαννακόπουλος” αναμένεται να επιστρέψει άμεσα στις προπονήσεις και πρόκειται να αξιολογηθεί η κατάστασή του προκειμένου να αγωνιστεί στην προσεχή διαβολοβδομάδα της EuroLeague κόντρα σε Φενέρμπαχτσε (29/10) και Ρεάλ Μαδρίτης (31/10).