Μια ξεχωριστή κίνηση πραγματοποίησε ένας εκ των χορηγών του Περιστερίου Domino’s, η BOOTLEGGER *THE PROJECT*, η οποία έχει έδρα το Περιστέρι.

Αγόρασε 20 εισιτήρια διαρκείας με σκοπό να τα προσφέρει σε φιλάθλους που δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να παρακολουθούν από κοντά τους αγώνες της αγαπημένης τους ομάδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ:

“Η BOOTLEGGER *THE PROJECT* είναι μια εταιρεία με έδρα και δραστηριότητα στο Περιστέρι, η οποία στηρίζει ενεργά την τοπική κοινωνία και ειδικότερα την ομάδα μπάσκετ Περιστέρι Domino’s ως χορηγός.

Στο πλαίσιο αυτής της συνεργασίας, η εταιρεία πραγματοποίησε μια ιδιαίτερα γενναιόδωρη κίνηση, αγοράζοντας 20 εισιτήρια διαρκείας με σκοπό να τα προσφέρει σε φιλάθλους που δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να παρακολουθούν από κοντά τους αγώνες της αγαπημένης τους ομάδας.

Με αυτή την πρωτοβουλία, η BOOTLEGGER *THE PROJECT* δείχνει έμπρακτα την αφοσίωσή της στην ομάδα, αλλά και την υποστήριξή της στους κατοίκους του Περιστερίου που αγαπούν το μπάσκετ. Μέσα από αυτή την κίνηση, η εταιρεία προωθεί την προσβασιμότητα στον αθλητισμό και ενισχύει το αίσθημα αλληλεγγύης, προσφέροντας στους φιλάθλους τη μοναδική εμπειρία να ζήσουν τους αγώνες του Περιστερίου Domino’s από κοντά.

Η εταιρεία συνεχίζει να αποτελεί παράδειγμα επιχειρηματικής υπευθυνότητας, συνδυάζοντας την επαγγελματική της δραστηριότητα με την προσφορά στην τοπική κοινωνία και τον αθλητισμό.

Ο Γιώργος Ταμπουράκης, υπεύθυνος Μάρκετινγκ της BOOTLEGGER *THE PROJECT*, δήλωσε:

«Η μεγάλη μας αγάπη για το μπάσκετ και το Περιστέρι μας οδήγησε σ’ αυτή τη συμβολική κίνηση.

Θα ήμασταν ιδιαίτερα χαρούμενοι εάν αυτή η πρωτοποριακή μας επιλογή έβρισκε μιμητές, έτσι ώστε ακόμη περισσότεροι ευάλωτοι οικονομικά συμπολίτες μας να αποκτήσουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν αγώνες της αγαπημένης τους ομάδας»”.