Άφιξη Παναθηναϊκού στη Λήμνο
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: limnosreport.gr/

Δίχως τέσσερις παίκτες, αλλά γνωρίζοντας αποθέωση από περίπου 100 φιλάθλους του, έφτασε ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ στη Λήμνο την Κυριακή (20/01) για τον αγώνα της Δευτέρας με τον Ήφαιστο.

Πλην του Άντριεν Πέιν που δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής ακόμα, εκτός αποστολής έμειναν ο τραυματίας Κιθ Λάνγκφορντ και οι Στεφάν Λάσμε, Ματ Λοτζέσκι.

Άλλωστε ακολουθεί μεσοβδόμαδα ο κρίσιμος αγώνας με την Μακάμπι στο Τελ Αβίβ για τη Euroleague και πρόθεση του Παναθηναϊκού είναι να ξεκουράζει παίκτες του στο ελληνικό πρωτάθλημα, λόγω του προγράμματος στη Euroleague.

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ εξάλλου, υπενθύμισε πως λόγω της απαγόρευσης μετακινήσεων που ισχύει στο ελληνικό πρωτάθλημα δεν διαθέτει εισιτήρια στους φιλάθλους της για την αναμέτρηση στη Λήμνο, για τον οποία, βέβαια, ο Ήφαιστος έχει ήδη ανακοινώσει ότι έχει γίνει sold out για έβδομη φορά σε ισάριθμους εντός έδρας αγώνες του.

Άφιξη Παναθηναϊκού στη Λήμνο
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: limnosreport.gr

Κατά την άφιξη του Παναθηναϊκού στο νησί, περίπου 100 φίλαθλοι του Παναθηναϊκού από τη Λήμνο υποδέχτηκαν με συνθήματα αλλά και με καπνογόνα την αποστολή των “πράσινων”.