Παρά την απουσία του Γιάννη Αντετοκούνμπο, οι Μιλγουόκι Μπακς πέρασαν από την έδρα των Σάρλοτ Χόρνετς με 112-102 και έβαλαν τέλος στο σερί των τεσσάρων ηττών.

Ο “Greek Freak” ανακοινώθηκε στην αρχική πεντάδα των Μπακς και τέθηκε εκτός αγώνα λεπτά πριν από το τζάμπολ, αφού ένιωσε ενοχλήσεις στην αριστερή γάμπα.

Στον πρώτο τους αγώνα μετά την ανταλλαγή Μίντλετον-Κούζμα, οι Μπακς έφτασαν στη νίκη χάρη στον Ντέιμιαν Λίλαρντ (29π., 12ασ., 4ρ.) και τον Μπόμπι Πόρτις (23π., 17ρ., 5ασ.), που επέστρεψε από απουσία έξι αγώνων.

Τα “ελάφια” ανέβηκαν στο 27-22 και παραμένουν στην 5η θέση της Ανατολής.

Επόμενος αντίπαλος των Μπακς είναι οι Χοκς, τα ξημερώματα του Σαββάτου (8/2, 02:30) στην Ατλάντα.

Στο 12-36 έπεσαν οι Χόρνετς, που δεν είχαν τους ΛαΜέλο Μπολ, Βασίλιε Μίτσιτς, Τρε Μαν, Τζος Οκόγκι, Κόντι Μάρτιν, Μπράντον Μίλερ, Γκραντ Γουίλιαμς και Ταζ Γκίμπσον. Πρώτος σκόρερ της Σάρλοτ ήταν ο Νικ Σμιθ Τζούνιορ με 23 πόντους.

Τα δωδεκάλεπτα: 26-38, 56-66, 77-86, 102-112

Τα highlights του αγώνα και του Λίλαρντ: