Η Εθνική Γυναικών ηττήθηκε από την Τσεχία με σκορ 81-66 σε μία αναμέτρηση η οποία επισκιάστηκε από τον τραυματισμό της Άννας-Νίκης Σταμολάμπρου.

Μετά το τέλος του αγώνα, μάλιστα, το προπονητικό επιτελείο και οι παίκτριες της Ελλάδας πήγαν στον πάγκο και κατευθύνθηκαν προς την άτυχη αθλήτρια, την οποία αγκάλιασαν, αποδεικνύοντας άλλη μια ότι το σύνθημα της Εθνικής ομάδας, ήταν είναι παραμένει ένα: Πάντα μαζί.

 

“Κατ’ αρχάς αυτό το παιχνίδι επισκιάστηκε από τον τραυματισμό της Άννας-Νίκης. Ευχόμαστε όλοι να είναι κάτι που θα ξεπεραστεί γρήγορα”, δήλωσε μετά το τέλος της αναμέτρησης ο προπονητής της Εθνικής ομάδας, Πέτρος Πρέκας.

“Απ’ όσο φάνηκε στο δεύτερο ημίχρονο μάς επηρέασε στο δεύτερο ημίχρονο. Αν και ξεκινήσαμε συγκεντρωμένα και ήμασταν αρκετά καλοί στην άμυνα και στην επίθεση, στο δεύτερο ημίχρονο δείξαμε ένα εντελώς διαφορετικό πρόσωπο.

Ήμασταν εντελώς εκτός παιχνιδιού. Και στην άμυνα και στην επίθεση. Σ’ εκείνο το σημείο ήρθε και η αντίδραση από την Τσεχία με αποτέλεσμα να πάρει τον έλεγχο και να νικήσει τον αγώνα. Τώρα, κοιτάμε μπροστά. Αυτή είναι διαδικασία ενός παιχνιδιού. Παίζεις, κερδίζεις ή χάνεις και προσπαθείς να προχωρήσεις μπροστά”.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ευρωμπάσκετ 2025 Γυναικών: Το πανόραμα των προκριματικών

Εθνική Γυναικών: Φεύγουν τα εισιτήρια για τον αγώνα με τη Γερμανία

Πρέκας: “Ανυπομονούμε για το Ευρωμπάσκετ 2025”

Τα εισιτήρια για το Ευρωμπάσκετ Γυναικών 2025