allstarbasket.gr

Την έκτη θέση στο Adidas Next Generation Tournament στο Ουλμ της Γερμανίας, κατέλαβαν οι έφηβοι του Ολυμπιακού.

Στον αγώνα κατάταξης που έδωσαν την Κυριακή, λύγισαν στο τέλος με 75-84 από τη γαλλική Βιλερμπάν και ολοκλήρωσαν τον κύκλο των αγώνων και των πολύτιμων εμπειριών που αποκόμισαν.

Θα μπορούσαν να έχουν φύγει και με δεύτερη νίκη, μετά από τη χθεσινή επί της Άλμπα, αλλά οι Γάλλοι έκαναν 14-0 σερί στο τέλος και το 72-70 υπέρ του Ολυμπιακού μετατράπηκε σε 72-84, για να τελειώσει ο αγώνας με 75-84.

Λίγο νωρίτερα οι παίκτες του Παντελάκη είχαν κάνει το δικό τους σερί, 8-0 για να προηγηθούν 70-62 από το ισόπαλο 62-62, με δύο τρίποντα του Παυλόπουλου.

Ο Φυλακτάκης πέτυχε 18 πόντους, ο Παυλόπουλος είχε 16 με 5 ασίστ και ο Μπουρνελές 11 πόντους.

Για τους Γάλλους ο Άνταμ Αταμνά πέτυχε 42 πόντους με 8/8 βολές, 8/9 δίποντα, 6/11 τρίποντα σε 38:10!

Ο γεννημένος τον Δεκέμβριο του 2007 γκαρντ, με ύψος 1,95μ., Αταμνά, έκλεισε το τουρνουά του Ουλμ με μέσο όρο 32,8 πόντους και 36,5 αξιολόγηση.

Σύμφωνα με τη EuroLeague, είναι ο υψηλότερος μέσος όρος που έχει καταγραφεί στην ιστορία των ANGT.

 


 

 

Τα δεκάλεπτα: 23-23, 45-46, 56-60, 75-84

 

 

Η στατιστική του Ολυμπιακού με ένα κλικ:

 

Στις 15:30 άρχιζε ο τελικός για τις θέσεις 3-4 ανάμεσα στην Ουλμ και την ANGT Team Ουλμ, σε ενώ στις 17:45 είναι ο μεγάλος τελικός του τουρνουά, ανάμεσα στη Ζαλγκίρις Κάουνας και την Μπαρτσελόνα.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ANGT: Πρώτη νίκη για τον Ολυμπιακό, 77-52 την Άλμπα

ANGT: Ήττα από την Μπαρτσελόνα για τους έφηβους του Ολυμπιακού

ANGT: Ήττα για τους έφηβους του Ολυμπιακού στην πρεμιέρα