Ο Λούκα Βιλντόσα υπέστη θλάση πρώτου βαθμού δικεφάλου μηριαίου στο αριστερό πόδι και θα χάσει το Final-8 του Κυπέλλου, ενώ τη θέση του στην επτάδα των ξένων πήρε ο Σακίλ ΜακΚίσικ.
Ο Αργεντινός γκαρντ του Ολυμπιακού αποχώρησε με ενοχλήσεις στον οπίσθιο μηριαίο στο 23ο λεπτό του χθεσινού αγώνα με τον ΠΑΟΚ και η μαγνητική έδειξε ότι έχει υποστεί θλάση πρώτου βαθμού δικεφάλου μηριαίου
Αυτό σημαίνει ότι ο Αργεντινός γκαρντ θα χάσει το Final-8 του Κυπέλλου, που θα διεξαχθεί στο Ηράκλειο της Κρήτης από τις 12 έως τις 16 Φεβρουαρίου.
Ο Ολυμπιακός δήλωσε τον Σακίλ ΜακΚίσικ στη θέση του Βιλτνόσα στην επτάδα των ξένων του για τη Stoiximan GBL και το Final-8 του Κυπέλλου.
Η επτάδα ξένων του Ολυμπιακού για τις ελληνικές διοργανώσεις (σ.σ. μπορούν να αγωνιστούν οι 6 σε κάθε αγώνα): Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος, Εβάν Φουρνιέ, Σακίλ ΜακΚίσικ, Άλεκ Πίτερς, Νίκολα Μιλουτίνοβ, Μουστάφα Φαλ, Νέιθαν Μένσα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
Κύπελλο Ανδρών: Απαγορεύεται η ανάρτηση πανό και τα διακριτικά ομάδων
Κύπελλο: Έφτασαν μαζί στην Κρήτη Παναθηναϊκός-Περιστέρι (gallery)
ΕΟΚ: Οι διαιτητές στο Κύπελλο Ανδρών και Γυναικών
ΟΠΑΠ Final 8 Κυπέλλου Ανδρών: Οι δηλώσεις των αρχηγών των 8 ομάδων
Την Τετάρτη η χρονοκάψουλα για τα 50 χρόνια Κύπελλο Ελλάδας
Κύπελλο Ελλάδας: Μικρές ιστορίες, μεγάλων στιγμών