Αφού η ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR ζήτησε με ανακοίνωσή της την αναστολή του Final-8 του Κυπέλλου, λόγω της απόφασης του ΑΣΕΑΔ για την ΚΕΔ, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος επανήλθε έπειτα από το ΔΣ της ΕΟΚ, που ψήφισε για νέα Επιτροπή Διαιτησίας.

Μέσα από το λογαριασμό του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR ανέφερε:

“Εάν όλα αυτά γινόντουσαν επί Βασιλακόπουλου πόσες συν. Τύπου θα είχε ήδη δώσει άλλη ομάδα και πόσα άρθρα θα είχαμε διαβάσει στα σάιτ, που για άλλη μια φορά έχουν αποκρύψει ή αγνοήσει ή έστω μειώσει την σοβαρότητα του θέματος;

ΥΓ: Ποια η θέση της, κατά τα άλλα σχολαστικής με τα του νόμου, ΚΑΕ Ολυμπιακός;”

Στη συνέχεια, ο Γιαννακόπουλος πρόσθεσε με νέο story:

“Ιδιοκτήτης (βάζει λεφτά δηλαδή στο άθλημα) για λεκτική βία στο Instagram εν ώρα αγώνα τρώει απαγόρευση από τα γήπεδα. Εκλεγμένος πρόεδρος και ΔΣ ομοσπονδίας όταν παρανομεί δεν υπάρχουν επιπτώσεις; Ελλάδα 2025”.