Την απόκτηση του Αμερικανού σέντερ, Τζάστιν Μπριγκς ανακοίνωσε το Μαρούσι.

Ο 28χρονος, ύψους 2,08μ., Τζάστιν Μπριγκς, έπαιξε τελευταία στη γαλλική Σολέ.

Η ανακοίνωση του Αμαρουσίου:

“Η ΚΑΕ Γ.Σ. ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ 1896 ανακοινώνει την απόκτηση του Justin Briggs (28, 2.08). O Αμερικανός σέντερ υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα μας μέχρι το τέλος της σεζόν για να την ενισχύσει στην τελευταία φάση του πρωταθλήματος.

Ο Briggs γεννήθηκε στην Οκινάουα της Ιαπωνίας στις 19 Σεπτεμβρίου του 1997.

Αποφοίτησε το 2020 από το California State University Chico.Την τελευταία του χρονιά συμπεριλήφθηκε στην καλύτερη πεντάδα της All-CCAA. Τον Ιανουάριο του 2021 ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα από τους Kapfenberg Bulls της Αυστρίας στους οποίους αγωνίστηκε και τη σεζόν 2021-22.

Την σεζόν 2023-24 υπέγραψε στην τουρκική MKE Ankaragucu (μ. ο 12,1 πόντους, 7.4 ριμπάουντ) . Τον Ιανουάριο του 2024 μετακινήθηκε στην Hapoel Afula (μ.ο 10.1 πόντους, 7.1 ριμπάουντ) του Ισραήλ.

Την φετινή σεζόν ξεκίνησε στην λιθουανική Lietkabelis Panevezys με την οποία αγωνίστηκε για 5 αγώνες στο Eurocup με μέσο όρο 5.6 πόντους, 2.2 ριμπάουντ και 1 block σε 14.2′ και συνέχισε στην γαλλική Cholet με την οποία έπαιξε 5 αγώνες στο Fiba Europe Cup με μέσο όρο 5.5 πόντους, 4 ριμπάουντ και 0,5 block σε 14,8′.

Justin, καλωσόρισες στην οικογένεια του Αμαρουσίου”.