“Σήμερα κανείς δεν νοιάζεται για μπάσκετ, όλη η Ελλάδα είναι στο πλευρό των οικογενειών των θυμάτων”, είπε ο Κώστας Σλούκας μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού AKTOR με 96-93 στην έδρα της Βιλερμπάν.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κώστα Σλούκα που στάθηκε στη σημασία των συγκεντρώσεων σε όλη την Ελλάδα για τη συμπλήρωση δύο χρόνων από την τραγωδία των Τεμπών:
“Ξέραμε ότι θα είναι ένα περίεργο ματς, έχουν μια πολύ αθλητική ομάδα. Αν χάναμε τον έλεγχο του αγώνα, ξέραμε ότι θα γυρνούσαν σε αυτό. Όπως είδατε είχαμε κάποια προβλήματα στην άμυνα. Τελικά λάβαμε καλές αποφάσεις στην επίθεση και πήραμε μια σημαντική νίκη.
Θέλω να πω κάτι άλλο, εκτός από το μπάσκετ. Σήμερα στην Ελλάδα κανείς δεν νοιάζεται για το μπάσκετ. Σήμερα είμαι πολύ περήφανος που είμαι Έλληνας. Πέντε ή έξι εκατομμύρια Έλληνες βγήκαν στους δρόμους.
Σήμερα ήταν μια ιδιαίτερη ημέρα για εμάς γιατί συμπληρώθηκαν δύο χρόνια από αυτό το δυστύχημα που συνέβη με τα τρένα. Θέλω να πω ότι όλη η Ελλάδα είναι στο πλευρό των οικογενειών των θυμάτων. Είμαι περήφανος”.
ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
Βιλερμπάν-Παναθηναϊκός: Η photo gallery από το Αστρομπάλ
Βιλερμπάν-Παναθηναϊκός: Μυικό σπασμό στη μέση ο Γκραντ, στο Αστρομπάλ ο Γιαννακόπουλος
Βιλερμπάν: Sold out ο αγώνας με τον Παναθηναϊκό, με Γκέιμπριελ οι “πράσινοι” (pic)
EuroLeague 2024/25: Πρόγραμμα και αποτελέσματα