allstarbasket.gr

Τα αλλεπάλληλα παιχνίδια της ΑΕΚ, αλλά και την εκτίμησή του στο Περιστέρι, ανέφερε ο Ντράγκαν Σάκοτα για τον αυριανό αγώνα (8/3, 20:15) στην 20ή αγωνιστική της Stoiximan GBL.

Στη δήλωσή του για το παιχνίδι στο επίσημο site της ομάδας του, ο προπονητής της ΑΕΚ είπε:

“Είμαστε σε μία περίοδο, που έχουμε κάθε τρεις ημέρες αγώνα. Από τη μία πλευρά, βέβαια, αυτό ενισχύει τη «χημεία» της ομάδας μας, από την άλλη προκαλεί κούραση, από τα ταξίδια και τους αγώνες.

Έχω σε ιδιαίτερη εκτίμηση την ομάδα του Περιστερίου. Διαθέτει μερικούς παίκτες με εμπειρία, αλλά και πολλούς νεαρούς παίκτες, που έχουν διάθεση. Πάντα μού άρεσε αυτός ο συνδυασμός, δηλαδή να συνυπάρχουν νεαροί αθλητές με ταλέντο και εμπειρότεροι αθλητές, που τους βοηθούν.

Το Περιστέρι έχει δείξει ένα πολύ θετικό πρόσωπο εφέτος. Έχει ένα πλεονέκτημα έναντι των άλλων ομάδων, που έχουν λόγω Ευρώπης περισσότερα ματς να παίξουν. Ωστόσο, θεωρώ, ότι αν δείξουμε την απαιτούμενη συγκέντρωση και με τη βοήθεια του κόσμου μας, θα τα καταφέρουμε”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Stoiximan GBL: Οι διαιτητές της 20ής αγωνιστικής

Stoiximan GBL: Το πανόραμα της κανονικής περιόδου 2024/25

Stoiximan GBL: Η βαθμολογία