ΛεΜπρόν-Γιάννης

Το «PICK N ROLL» της COSMOTE TV επιστρέφει (Τρίτη 12/2, 20.00, COSMOTE SPORT 4HD) βάζοντας τους φίλους του μπάσκετ στο κλίμα του ΝΒΑ All-Star Weekend που θα μεταδοθεί ζωντανά και αποκλειστικά στην COSMOTE TV, το τριήμερο 16-18/2.

Οι απεσταλμένοι της COSMOTE TV στη Σάρλοτ, Βασίλης Σκουντής και Ρήγας Δάρδαλης θα μεταφέρουν όλο το παρασκήνιο της μεγάλης γιορτής του αμερικανικού μπάσκετ που κορυφώνεται κάθε χρόνο με το All-Star Game, και θα παρουσιάσουν τις τελευταίες εξελίξεις πριν την πολυαναμενόμενη «συνάντηση» του Γιάννη Αντετοκούνμπο με τον ΛεΜπρον Τζέιμς για το τζάμπολ στο Spectrum Center.

Στο πρόγραμμα του «PICK N ROLL» ξεχωρίζει επίσης η πρώτη, αποκλειστική συνέντευξη του νέου Γενικού Γραμματέα της FIBA, Ανδρέα Ζαγκλή. Ο ίδιος, μίλησε στον Βασίλη Σκουντή για τα νέα του καθήκοντα στην Παγκόσμια Ομοσπονδία, για το πώς σκοπεύει να διαχειριστεί την κρίση με την Ευρωλίγκα, ενώ αποκάλυψε το όραμα και τους στόχους του για το παγκόσμιο μπάσκετ.

Επίσης, το νέο απόκτημα του Ολυμπιακού, Μπριάντε Ουέμπερ μίλησε στον Άρη Μπάρκα για το επερχόμενο ντέρμπι ανάμεσα σε Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ και Ολυμπιακό και αποκάλυψε τί τον συνδέει με τους «πράσινους». Ακόμα, ο Έλληνας σέντερ της Κύμης, Πάρης Μαραγκός αποκάλυψε στον Γιάννη Μέγα την περιπέτεια της υγείας του, αλλά και την επιθυμία του για μία δεύτερη ευκαιρία στον Ολυμπιακό.

Ο Δημήτρης Ζαφειρόπουλος βρέθηκε στο τουρνουά για παίκτες με αμαξίδιο, που έγινε στο ΟΑΚΑ προς τιμήν του αείμνηστου Γιώργου Κολοκυθά και συνομίλησε με τους Παναγιώτη Γιαννάκη, Ανδρέα Χαϊκάλη και Σταύρο Ελληνιάδη, οι οποίοι αποκάλυψαν στην κάμερα της εκπομπής ξεχωριστές ιστορίες για μια από τις σημαντικότερες φιγούρες στην ιστορία του ελληνικού μπάσκετ.

Καλεσμένος στο στούντιο της εκπομπής θα είναι ο διεθνής άσος του Προμηθέα Πατρών, Χρήστος Σαλούστρος.