Με δυο “τελικούς”, έναν για για τα playoffs και έναν για τα play out συνεχίζεται την Τετάρτη (19/3) το πρωτάθλημα της Α1 Γυναικών.
Για την πρόκριση στα ημιτελικά των playoffs παίζουν στις 18:30 στο κλειστό “Παύλος Γιαννακόπουλος”, Παναθηναϊκός-Αμύντας.
Στο πρώτο παιχνίδι ο Αμύντας έσπασε την έδρα, με 67-66 στη Λεωφόρο, αλλά η ομάδα της Σελέν Ερντέμ “απάντησε” στον Υμηττό με 91-68.
Ο νικητής προκρίνεται στις “4” όπου θα παίξει με μειονέκτημα έδρας απέναντι στον Αθηναϊκό.
Ο σημερινός αγώνας μεταδίδεται από το ERTSPORTS1.
Η Ελίζαμπεθ Ντίξον, μια από τις ξένες του Παναθηναϊκού δήλωσε για τον αγώνα:
“Πήραμε μια πολύτιμη νίκη κόντρα στον Αμύντα μέσα στην έδρα του και δείξαμε τον χαρακτήρα μας.
Θεωρώ ότι αποδείξαμε ότι αξίζουμε να βρισκόμαστε στα ημιτελικά σε αυτό το ματς ωστόσο απομένει ένα ακόμα ματς με τον Αμύντα στην έδρα μας προκειμένου να σφραγίσουμε την πρόκριση.
Σίγουρα έχουμε την υποψία από το πρώτο ματς και δεν θα επιτρέψουμε στον αντίπαλο να το επαναλάβει”.
Νωρίτερα, στις 15:00 παίζουν ΠΑΟΚ-Εσπερίδες στο PAOK Sports Arena για τα playout.
Όποια ομάδα νικήσει παραμένει στην κατηγορία, ενώ η ηττημένη θα παίξει μια σειρά playout για την παραμονή, κόντρα στον Ηρακλή.
Κι αυτή η σειρά είχε δύο break, αφού άρχισε με “διπλό” των Εσπερίδων στην Πυλαία, 78-48, ενώ ο ΠΑΟΚ “απάντησε” με 69-64 στην Καλλιθέα.
Αυτός ο αγώνας μεταδίδεται διαδικτυακά σε stream που μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ
Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Άγγελος Αγγελίδης δήλωσε για τον αγώνα:
“Πιο συγκεντρωμένοι από ποτέ σ’ ένα παιχνίδι-τελικό! Καθαρό μυαλό και σωστές αποφάσεις”.
Το σημερινό πρόγραμμα και οι διαιτητές:
Playoffs
Π. Γιαννακόπουλος 18:30 Παναθηναϊκός-Αμύντας Τεφτίκης-Σιδερής-Βαγγάλης (Κουλούρης), ΕΡΤSPORTS1
Play Out
PAOK Sports Arena 15:00 ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ-Εσπερίδες Καλλιθέας, Χατζημπαλίδης-Τούσης-Κωνσταντινέλλης (Παραλυκίδης)
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ