Ο Μπιζ έχει ένα όνειρο: Να γίνει μπασκετμπολίστας! Αλλά με ονοματεπώνυμο Φλώρος Ασχημόπουλος, μια οικογένεια γεμάτη εκκεντρικούς συλλέκτες και μια συμμορία «κακών» συμμαθητών, η καθημερινότητά του μοιάζει με έναν δύσκολο αγώνα που δεν τελειώνει ποτέ.
Η συγγραφέας Φωτεινή Κωνσταντοπούλου και η ΕΛΛΗΝΟΕΚΔΟΤΙΚΗ μας προσκαλούν στην εξερεύνηση των περιπετειών του, κατά την παρουσίαση του βιβλίου «Οι περιπέτειες ενός φιλάθλου» την 1η Απριλίου.
Η ζωή του Μπιζ –που είναι το παρατσούκλι του κατά κόσμον Φλώρου Ασχημόπουλου-, είναι ένα απίθανο μείγμα από γκάφες που σε κάνουν να γελάς, απίθανες περιπέτειες και… μια μικρή δόση σούπερ ηρωισμού!
Με πίστη και επιμονή και με τη συμπαράσταση πραγματικών φίλων, ο Φλώρος αποδεικνύει ότι δεν χρειάζονται σούπερ δυνάμεις για να τα καταφέρεις!
Ένα διασκεδαστικό και γεμάτο μηνύματα βιβλίο για τον ενδοσχολικό εκφοβισμό, την αθλητική βία, την πίστη στη δύναμη που κρύβουμε μέσα μας και τη σημασία τού να μην τα παρατάς ποτέ!
Στην παρουσίαση που θα γίνει την Τρίτη 1η Απριλίου (20:30) στο Public Café Συντάγματος, (Καραγιώργη Σερβίας 1, Αθήνα) θα μιλήσουν ο προπονητής και άλλοτε διεθνής παίκτης, Νίκος Οικονόμου, ο Μητροπολίτης Νέας Ιωνίας, Φιλαδέλφειας, Ηρακλείου & Χαλκηδόνος, κ. Γαβριήλ, ο πρόεδρος του ομίλου Grouper Διονύσης Στεριώτης, η Παιδαγωγός, Δρ. Τότα Αρβανίτη Παπαδοπούλου και ο Αστυνομικός Υποδιευθυντής (ΕΚ), Ψυχολόγος, Νίκος Σταματογιάννης, από την Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων.