Εντός έδρας ήττα γνώρισε η Μακάμπι Τελ Αβίβ με 83-95 από τη Χάποελ Ιερουσαλήμ, πριν το παιχνίδι απέναντι στον Ολυμπιακό (10/4, 21:15) στο ΣΕΦ, για την 34η και τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου της EuroLeague.

Η προσεχής αντίπαλος του Ολυμπιακού βρίσκεται στη 2η θέση της βαθμολογίας του ισραηλινού πρωταθλήματος με ρεκόρ 19-4, με τη Χαποέλ Ιερουσαλήμ να είναι τρίτη με 18-5, ενώ στην κορυφή βρίσκεται η Χάποελ Τελ Αβίβ του Δημήτρη Ιτούδη με 21-3.

Για τους νικητές εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησε ο Τζάρεντ Χάρπερ, ο οποίος πέτυχε 30 πόντους, με τον Κάντιν Κάρνγκτον να προσθέτει άλλους 16 πόντους και τον Όστιν Γουάιλι να έχει 15 πόντους και 10 ριμπάουντ.

Για την ομάδα του Όντεντ Κάτας πρώτος σκόρερ ήταν ο Τζίμι Κλαρκ με 24 πόντους, ενώ ακολούθησαν οι Ρόμαν Σόρκιν (9ρ.) και Λιβάι Ράντολφ με 13 πόντους έκαστος.

Τα δεκάλεπτα: 18-24, 35-43, 54-68, 83-95