Σύμφωνα με το ιταλικό “Backdoor podcast”, ο Μάσιμο Καντσελιέρι βρίσκεται στο στόχαστρο της ΑΕΚ, αν ο Ντράγκαν Σάκοτα αποχωρήσει από την τεχνική ηγεσία της “Ένωσης” και αναλάβει διοικητικό πόστο.

Ο Ιταλός κόουτς οδήγησε τον ΠΑΟΚ μέχρι τους τελικούς του FIBA Europe Cup, ενώ έχει άριστες σχέσεις με τον Ντράγκαν Σάκοτα.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, αν ο Σάκοτα αποφασίσει να αποχωρήσει από την τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ και αναλάβει διοικητικό πόστο, τότε ο Μάσιμο Καντσελιέρι είναι πολύ πιθανό να είναι ο επόμενος προπονητής της “Ένωσης”.

Λίγο αργότερα, η ΚΑΕ ΑΕΚ διέψευσε τα σενάρια, μέσω ανάρτησης του Διευθυντή Επικοινωνίας & ΜΜΕ, Γιώργου Νικολάου:

“Καμία επαφή, κανένα ενδιαφέρον, για Καντσελιέρι ή για τον οιονδήποτε. Ανιστόρητα, ανίερα, και τελικώς (ιταλικά) μυθεύματα τα όσα γράφτηκαν, που όμως δεν επηρεάζουν την ηρεμία μας και το πλάνο. Ευλογημένοι, που προπονητής μας είναι ο κορυφαίος της Ιστορίας μας! Και το απολαμβάνουμε. Και εμείς, και ο υπερήφανος κόσμος μας. Το ΤΑΞΙΔΙ συνεχίζεται…”.