Ο Εβάν Φουρνιέ ξέσπασε σε κλάματα μετά την ήττα του Ολυμπιακού από τη Μονακό με 68-78, με τον Βασίλη Σπανούλη να παρηγορεί τον Γάλλο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Εβάν Φουρνιέ:

“Έπρεπε να παίξουμε πιο επιθετικά, δεν το κάναμε. Έχω μεγάλη καριέρα πίσω μου, έχω παίξει πολλά μεγάλα ματς, έχω πάρει μετάλλια σε Ολυμπιακούς Αγώνες και Παγκόσμια Κύπελλα, έχω βρεθεί στο υψηλότερο επίπεδο του ΝΒΑ. Ήθελα να κατακτήσω κάτι. Για αυτό δουλεύω όλη τη σεζόν. Δεν μπορώ ούτε να το περιγράψω. Δεν ήθελα να φύγω από το παρκέ βλέποντας τόσους φιλάθλους. Έπαιξα με την καρδιά μου ένα πολύ συναισθηματικό παιχνίδι”.

Για τους τελικούς του ελληνικού πρωταθλήματος: “Δεν το σκέφτομαι τώρα. Η απογοήτευση είναι πολύ μεγάλη. Θα δούμε πως θα πάει, θα δώσουμε τα πάντα στα επόμενα παιχνίδια”.

Δείτε το βίντεο με τη συγκινητική αγκαλιά του Σπανούλη στον δακρυσμένο Φουρνιέ:

 

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έτσι νίκησε η Μονακό τον Ολυμπιακό (vid)

Μπαρτζώκας: “Ήταν μία επίπονη ήττα, είχαμε πολύ πίεση”

Σπανούλης: “Ήταν σαν να παίζω κόντρα στην οικογένειά μου”

EuroLeague 2024-25: Το πανόραμα της σεζόν

Ολυμπιακός-Μονακό: Το εντυπωσιακό κάρφωμα του Φαλ (vid)

Ολυμπιακός-Μονακό: Το τρίποντο του Φουρνιέ πάνω στην άμυνα του Μπλόσομγκεϊμ (vid)