H Εθνική Γυναικών επικράτησε της Ελβετίας με 87-65, με τον Πέτρο Πρέκα να τονίζει την καλή εμφάνιση της Εθνικής και την σημασία της νίκης στην πρεμιέρα του Ευρωμπάσκετ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής της Εθνικής Γυναικών:

“Ήταν ένα σημαντικό παιχνίδι για μας, να αρχίσουμε με νίκη το Ευρωμπάσκετ μπροστά στο κοινό μας. Είχαμε λίγο άγχος, αλλά βήμα-βήμα το ξεπεράσαμε. Παίξαμε σαν ομάδα, είχαμε πολλές ασίστ, λειτουργήσαμε καλά στην άμυνα και τώρα κοιτάμε τη συνέχεια. Έχουμε το παιχνίδι απέναντι στη Γαλλία και θα προσπαθήσουμε για τη νίκη.

Δεν σκεφτόμαστε παρακάτω. Κάναμε και ροτέισον, έπαιξαν όλες οι παίκτριες, για μας σημασία έχει κάθε αγώνας, δεν σκεφτόμαστε από τώρα το παιχνίδι απέναντι στην Τουρκία το Σάββατο.

Όταν τα παιχνίδια γίνουν πιο δύσκολα, ίσως το ροτέισον να είναι πιο κλειστό. Η Τουρκία είναι πολύ καλή ομάδα, αλλά για μας προέχει το ματς με την Γαλλία”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ελλάδα-Ελβετία: Η photo gallery από το ΣΕΦ

EuroBasket Γυναικών: Διά πυρός και σιδήρου η Γαλλία, 71-69 την Τουρκία

Λιόλιος: “Οι Έλληνες να υποστηρίζουν με θέρμη όλες τις Εθνικές”

Ευρωμπάσκετ Γυναικών: Το πλήρες πρόγραμμα της Εθνικής και της διοργάνωσης

Ευρωμπάσκετ Γυναικών: Το πλήρες πρόγραμμα μεταδόσεων σε Novasports και ΕΡΤ