Τον ενθουσιασμό του και τη διάθεση για σκληρή δουλειά, έντονη δράση και συγκινήσεις εξέφρασε ο Τζορτζ Πάπας για τη μετακίνησή του στον Πανιώνιο!

Στις πρώτες του δηλώσεις, στο site του Πανιώνιου, ο ομογενής γκαρντ δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του και δεσμεύτηκε ότι θα δουλέψει “σαν σκύλος”!

 

“Αισθάνομαι ενθουσιασμένος για το γεγονός ότι θα αποτελέσω μέλος του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ” είπε αρχικά ο Πάπας και πρόσθεσε:

“Όχι για ένα λόγο αλλά για πολλούς: Για την ευκαιρία που παίρνω, για την ανταγωνιστικότητα, για το ταξίδι που θα κάνουμε, για την ανάπτυξη κι εξέλιξη.

Ομολογουμένως αισθάνομαι ότι ανοίγει ένα πολύ συναρπαστικό κεφάλαιο για εμένα”.

Τα πρώτα του συναισθήματα όταν άκουσε για το ενδιαφέρον του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ;

“Το πρώτο που αισθάνθηκα όταν έλαβα την πρόταση από τον ΠΑΝΙΩΝΙΟ ήταν περιέργεια.

Πριν δύο χρόνια δεν ήταν στην μεγάλη κατηγορία αλλά σύντομα υπήρξε μια εξέλιξη και η ομάδα άρχισε να χτίζεται με αποτέλεσμα να αλλάξει επίπεδο. Άρα άρχισα να σκέφτομαι πως θα μπορούσε να αναπτυχθεί μια πολύ καλή σχέση ανάμεσα  σε εμένα και στην Σύλλογο”.

Ποιος ήταν ο βασικότερος λόγος που τον οδήγησε στην απόφαση να υπογράψει στον ΠΑΝΙΩΝΙΟ;

“Ο βασικότερος λόγος που υπέγραψα στον ΠΑΝΙΩΝΙΟ είναι ότι διαπίστωσα το όραμα και την προοπτική που υπάρχει και η εξέλιξη που όλοι επιθυμούν.

Είναι ένας πολύ Ιστορικός Σύλλογος  και θέλουν να επιστρέψουν στο να γίνουν μια από τις πρώτες ομάδες στην Ελλάδα και στην Ευρώπη. Όταν βλέπεις αυτή τη φιλοδοξία καταλαβαίνεις ότι έχεις να κάνεις με κάτι πάρα πολύ ελκυστικό”.

Ποιο είναι το μήνυμα που στέλνει στον κόσμο του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ;

“Το μήνυμα που έχω να στείλω στους φίλους του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ είναι να περιμένετε έντονη δράση! Κι εγώ έρχομαι για να ανεβάσω τις στροφές! Θα είμαι «σκύλος», ήδη δουλεύω πολύ μόνος μου, είμαι ενθουσιασμένος και θα «οργώνουμε» το παρκέ τρέχοντας παντού.

Θα αγωνίζομαι με πολύ μεγάλη υπερηφάνεια για τον Σύλλογο και τους φιλάθλους του”.