ΤΣΣΚΑ-Ολυμπιακός
Σπανούλης εναντίον Κλάιμπερν από τον αγώνα του πρώτου γύρου

Την επιστροφή στις νίκες ύστερα από τέσσερις σερί ήττες στη Euroleague, θα επιδιώξει ο Ολυμπιακός (12-11) στην αποψινή (21:30, Novasports2HD) αναμέτρηση στο ΣΕΦ με αντίπαλο την ΤΣΣΚΑ Μόσχας (18-5), για την 24η αγωνιστική της κανονικής περιόδου.

Ξέρουμε πως θα πρέπει να παίξουμε υψηλού επιπέδου μπάσκετ για να τους κερδίσουμε και αυτό θέλουμε να κάνουμε“, επισήμανε ο Ντέιβιντ Μπλατ, ο οποίος θα έχει στη διάθεσή του τον Βασίλη Σπανούλη (σ.σ. θα φτάσει τις 300 συμμετοχές στη Euroleague), ο οποίος ξεπέρασε τον τραυματισμό του, όχι όμως και τον Γιάνις Στρέλνιεκς που θα απουσιάσει για περισσότερο από ένα μήνα.

Στη διάθεση του Δημήτρη Ιτούδη θα είναι οι Νάντο Ντε Κολό και Κόρι Χίγκινς.

Διαιτητές του κρίσιμου αγώνα θα είναι οι Λουίτζι Λαμόνικα (Ιταλία), Χουάν Κάρλος Γκαρσία (Ισπανία) και Μάριο Μάικιτς (Σλοβενία).

Στα υπόλοιπα αποψινά παιχνίδια ξεχωρίζει το el clasico στο Παλάου Μπλαουγκράνα ανάμεσα σε Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης, στο οποίο θα αποσυρθεί η φανέλα με το Νο11 προς τιμήν του Χουάν Κάρλος Ναβάρο, ενώ στον πρώτο χρονικά αγώνα, η Μπούντουτσνοστ υποδέχεται την Μπάγερν Μονάχου.

 

Το αποψινό πρόγραμμα:

20:00 Μπούντουτσνοστ – Μπάγερν Μονάχου, Novasports5HD

21:30 Ολυμπιακός – ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Novasports2HD

22:00 Μπαρτσελόνα – Ρεάλ Μαδρίτης, Novasports3HD

 

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ EUROLEAGUE

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ