Οι Ντένβερ Νάγκετς θα επιμείνουν στην προσπάθεια απόκτησης του Γιόνας Βαλαντσιούνας, μολονότι ο Λιθουανός φέρεται να έχει ήδη συμφωνήσει προφορικά με τον Παναθηναϊκό.

Τα ρεπορτάζ στις ΗΠΑ για τον Λιθουανό σέντερ, ανέφεραν τη νύχτα ότι το trade των Σακραμέντο Κινγκς με τους Ντένβερ Νάγκετς για τον Βαλαντσιούνας, είναι προγραμματισμένο για την Κυριακή.

Ο Μαρκ Στάιν αναφέρει ότι οι Νάγκετς θα πιέσουν τον Βαλαντσιούνας να αποδεχτεί την πρόταση που ουσιαστικά είναι για 1+1 χρόνια, αν κι ο ίδιος προτιμά να έρθει στην Ευρώπη και τον Παναθηναϊκό από τον οποίο δέχτηκε δελεαστική πρόταση για τα τρία επόμενα χρόνια.

Η ουσία είναι ότι έως την Κυριακή, αναμένεται να καταλήξει η υπόθεση για τη νέα ομάδα του Λιθουανού σέντερ, που προσπαθεί μέσω buy out να μείνει ελεύθερος από το ΝΒΑ και να φορέσει τα πράσινα του Παναθηναϊκού.