Στο νοσοκομείο για εξετάσεις μεταφέρθηκε ο Αλέξανδρος Σαμοντούροβ που τραυματίστηκε στον αγώνα με την Ιταλία!
Ο νεαρός φόργουορντ της Εθνικής υπέστη κάκωση τέταρτου μετακαρπίου δεξιάς άκρας χειρός και μεταβαίνει στο νοσοκομείο προκειμένου να υποβληθεί σε εξετάσεις για να διαπιστωθεί η κατάστασή του.
Ο Σαμοντούροβ έχει θέσει πολύ σοβαρή υποψηφιότητα για να βρίσκεται στην τελική 12άδα της Εθνικής που θα ανακοινωθεί την Κυριακή, κι ο τραυματισμός του βάρυνε το κλίμα στις τάξεις της ελληνικής ομάδας το βράδι της Παρασκευής.
Τουλάχιστον όπως ενημέρωσε η ΕΟΚ, λίγη ώρα αργότερα, ο Σαμοντούροβ απέφυγε το κάταγμα, που θα τον έθετε άμεσα εκτός Ευρωμπάσκετ.
Παράλληλα απόψε μετά από τον αγώνα με την Ιταλία, ο Όμηρος Νετζήπογλου αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες και τα υπόλοιπα μέλη της Εθνικής μας, με την ΕΟΚ να τον ευχαριστεί για την προσφορά του στην προετοιμασία.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
EuroBasket 2025: Το πρόγραμμα της διοργάνωσης
Εθνική: Στο νοσοκομείο με κάκωση ο Σαμοντούροβ, αποχαιρέτησε ο Νετζήπογλου
Τολιόπουλος: Δύσκολο να ‘μαι στο 100% μετά από τρεις μήνες χωρίς παιχνίδι (vid)
Σπανούλης: Την Κυριακή η τελική 12άδα (video)
Τα highlights της νίκης της Εθνικής μας επί της Ιταλίας (video)
Η photo gallery του αγώνα της Εθνικής μας με την Ιταλία