ΣΕΦ
Από τον αγώνα Ολυμπιακός-Φενέρμπαχτσε που είχε 9.379 θεατές

Η διοίκηση του ΣΕΦ με επίσημη ενημέρωσή της προς την Γενική Γραμματεία και τον ΕΣΑΚΕ ξεκαθάρισε ότι δεν ανοίγει το γήπεδο την Κυριακή για το προγραμματισμένο ντέρμπι Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ (17/3, 17:00, COSMOTE SPORT 4HD).

Νωρίτερα, από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ανέφεραν ότι η αποστολή της ομάδας θα βρεθεί κανονικά στο Φάληρο και πως θα περιμένει να τηρηθούν όλα τα απαιτούμενα μέτρα ασφαλείας.

Στη συνέχεια, η διοίκηση του ΣΕΦ έστειλε επίσημη ανακοίνωση στην Γενική Γραμματεία Αθλητισμού στην οποία ταυτίζεται με την ΚΑΕ Ολυμπιακός και ξεκαθαρίζει πως το γήπεδο θα παραμείνει κλειστό!

Το δελτίο Τύπου της διοίκησης του ΣΕΦ:

“Μετά την επίσημη ενημέρωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός προς τη διοίκηση του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας, ότι δεν θα διαθέσει το απαραίτητο προσωπικό ασφαλείας, το βοηθητικό προσωπικό, τον αγωνιστικό και λοιπούς βοηθητικούς χώρους  για τον αγώνα Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός (για την 19η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Α1 ανδρών Ε.Σ.Α.Κ.Ε., στις 17/03/2019 και ώρα 17:00), ενημερώνουμε ότι δεν πληρούνται οι κατά τη σύμβαση προϋποθέσεις, μεταξύ Σ.Ε.Φ. και Κ.Α.Ε Ολυμπιακός για τη διεξαγωγή αγώνα.

Κατόπιν αυτού το Διοικητικό Συμβούλιο του Σ.Ε.Φ. ενημερώνει ότι λόγω μη πλήρωσης των συμβατικών προϋποθέσεων για την τέλεσης αγώνα, το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας την 17η Μαρτίου 2019 τόσο για τον ανωτέρω αγώνα, όσο και για οποιαδήποτε άλλη προγραμματισμένη δραστηριότητα θα παραμείνει κλειστό”.

 

Ανησυχία στην COSMOTE TV

H COSMOTE TV, η οποία έχει τα αποκλειστικά δικαιώματα μετάδοσης του ντέρμπι ¨αιωνίων”, ξεκαθάρισε με επίσημο έγγραφο στους αρμόδιους φορείς πως θα στείλει κανονικά βαν και δημοσιογραφική αποστολή για την κάλυψη του αγώνα και ζήτησε έκτακτα μέτρα ασφαλείας για την φύλαξη τους.

Όπως και να έχει, οι οριστικές αποφάσεις για την τύχη του αγώνα αναμένεται να παρθούν μέσα στην ημέρα…