Γιώργος Πρίντεζης

Στην εικόνα του Ολυμπιακού στο γήπεδο και όχι έξω από αυτό απέδωσε ο Γιώργος Πρίντεζης την κακή περίοδο που βιώνει ο Ολυμπιακός τους δύο τελευταίους μήνες. “Μόνο αγωνιστικά τα αίτια” είπε στην κάμερα της NOVA, στον Δημήτρη Καρύδα και τον Νικήτα Αυγουλή. 

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιώργος Πρίντεζης στη Media Day του Ολυμπιακού την Πέμπτη (4/4) ενόψει της τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής περιόδου της Euroleague. 

“Μπορεί να είναι λίγο άβολο, αλλά κακά τα ψέμματα εμείς δώσαμε δικαιώματα να βρεθούμε σε αυτή την κατάσταση. Εμείς φταίμε, τους τελευταίους δύο μήνες δεν παίξαμε καθόλου καλά και τα αποτελέσματα δεν μας έχουν ευνοήσει καθόλου.

Όσον αφορά τα παιχνίδια να γίνονται μαζί, ναι θα πρέπει να γίνονται την ίδια ώρα, προκειμένου να είναι πιο ανταγωνιστικά, για πολλούς λόγους”.

Γιώργος Πρίντεζης

Για το τι έφταιξε το τελευταίο δίμηνο:

“Σε μια άσχημη κατάσταση, θα ακούσεις πάρα πολλά πράγματα. Όταν αυτά δεν πάνε καλά, ψάχνεις συνεχώς τις αιτίες για το τι φταίει. Όχι μόνο στον αθλητισμό, αλλά και γενικά. Μας έχει στεναχωρήσει πολύ όλο αυτό. Αυτή η εικόνα δεν μας αντιπροσωπεύει, τους εαυτούς μας και την ομάδα. Οι λόγοι είναι καθαρά αγωνιστικοί και η εικόνα μας τον τελευταίο καιρό, όντως δεν είναι καλή. Αυτή είναι η πραγματικότητα και το λέω με κάθε βεβαιότητα”.

Για τον Βασίλη Σπανούλη:

“Δεν υπάρχουν λόγια για αυτή την κατάσταση, περαστικά στον Βασίλη. Είμαστε πάνω από 10 χρόνια μαζί και είμαι σίγουρος, πως 100%, θα γυρίσει. Τον ξέρω πολύ καλά, πόσο μεγάλη κάψα και πόσο μεγάλη τρέλα έχει για το μπάσκετ και αν εφόσον κυλήσουν ομαλά, τότε θα επιστρέψει και θα είναι ακόμα καλύτερος. Θα βρει χρόνο, θα φτιάξει το κορμί του καλύτερα, αρκεί όλα να ‘χουν πάει καλά γιατί είναι ένας δύσκολος και ύπουλος τραυματισμός”.