Αγγελόπουλου

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός έδωσε τη δική της εκδοχή για τον διάλογο του Γιώργου Αγγελόπουλου με τον Μάνο Παπαδόπουλο, το βράδυ της Πέμπτης (10/05), στο ΔΣ του ΕΣΑΚΕ, σύμφωνα με τον οποίο σχολίασε την απόφαση του Παναθηναϊκού να κατέβει τελικά στα playoffs.

Κατά τη διάρκεια του έκτακτου ΔΣ του ΕΣΑΚΕ, ένα από τα βασικά θέματα ήταν η διεξαγωγή της πρώτης φάσης των playoffs της Basket League.

Όπως μετέφερε η ΚΑΕ Ολυμπιακός, ο Γενικός Διευθυντής της διοργανώτριας αρχής, Γιώργος Κονδύλης, φέρεται να είπε πως τα playoffs θα ξεκινήσουν την Τετάρτη (15/05).

Ωστόσο, νομικός της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Λάμπρος Αδάμος, τόνισε ότι κάτι τέτοιο δεν μπορεί να συμβεί, μιας και η βαθμολογία δεν μπορεί να επικυρωθεί μετά από την προσφυγή του Ολυμπιακού ΑΣΕΑΔ, κατά του κύρους και του αποτελέσματος της τελευταίας αγωνιστικής της Basket League.

Έτσι, ζητήθηκε η γνωμάτευση του νομικού συμβούλου του ΕΣΑΚΕ, κ. Γονιδάκη, η οποία συμφώνησε με την άποψη των “ερυθρόλευκων” και για αυτό τον λόφο είναι άγνωστο μέχρι στιγμής το πότε θα ξεκινήσουν τα playoffs.

Στη συνέχεια ο Λάμπρος Αδάμος ζήτησε την γνώμη της νομικού Συμβούλου του Συνδέσμου και σύμφωνα με τον Ολυμπιακό, ακολούθησε ο διάλογος του Μάνου Παπαδόπουλου με τον Γιώργο Αγγελόπουλο.

Αναλυτικά τα όσα ειπώθηκαν ανάμεσα στους δύο άνδρες:

Μ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ: “Δηλαδή δεν μπορούν να ξεκινήσουν τα πλέι οφ; Και οι ομάδες δεν ξέρουν τι θα γίνει;”.

Γ. ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ: “Εσένα τι σε νοιάζει πότε θα ξεκινήσουν τα πλέι οφ; Εσείς δεν είπατε ότι αποσύρεστε από το πρωτάθλημα;”.

Μ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ: “Το τι θα κάνουμε είναι δική μας απόφαση”.

Γ. ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ: “Θα κάνετε πάλι κωλοτούμπα;”.

Μ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ: “Εσείς τι θα κάνετε; Θα παίξετε χωρίς ξένους διαιτητές;”.

Γ. ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ: (σ.σ. δείχνοντας το κινητό του). “Μισό λεπτό. Εδώ διαβάζω ότι φεύγοντας ο κ. Γιαννακόπουλος από το Δ.Σ. έκανε δηλώσεις και την έκανε ήδη την κωλοτούμπα. Μας περιμένει λέει στο ΟΑΚΑ”.