allstarbasket.gr

Με κατάθεση υπομνημάτων την επόμενη εβδομάδα θα συνεχιστεί η εξέταση των προσφυγών του Ολυμπιακού που εκδικάστηκαν την Πέμπτη (13/6) στο ΑΣΕΑΔ.

Στην πρώτη προσφυγή, η οποία αφορούσε σε αίτημα της ΚΑΕ Ολυμπιακός να κηρυχτεί παράνομη η επικύρωση της βαθμολογίας, έγινε παράσταση από τον ΕΣΑΚΕ και τις τέσσερις ομάδες που συνεχίζουν στα playoffs, ζητώντας να μην ακυρώσει τη διαδικασία των playoffs που είναι σε εξέλιξη.

Στη δεύτερη προσφυγή, η οποία φορούσε στον υποβιβασμό του, ο Ολυμπιακός υποστήριξε ότι θα έπρεπε να του επιβληθεί μόνο η αφαίρεση 6 βαθμών για μη εμφάνιση σε αγώνα κι όχι ο υποβιβασμός.

Σε αυτή την υπόθεση έκανε παράσταση μόνο ο Παναθηναϊκός, που ζήτησε να μην ακυρωθεί η απόφαση του αθλητικού δικαστή του ΕΣΑΚΕ για υποβιβασμό.

Ο ΕΣΑΚΕ, όπως κι οι άλλες τρεις ομάδες που είχαν παραστεί στην πρώτη υπόθεση, είχαν αποχωρήσει και δεν πήραν θέση για αυτή την προσφυγή.

Όλες οι πλευρές θα καταθέσουν υπομνήματα από την επόμενη εβδομάδα τα οποία θα εξεταστούν από το ΑΣΕΑΔ, το οποίο καλείται αργότερα, να βγάλει την απόφαση.