Γιόνας Ματσιούλις

Η ΑΕΚ συμφώνησε με τον Γιόνας Ματσιούλις για την ανανέωση του συμβολαίου του και απομένουν μόνο οι υπογραφές για την παραμονή του Λιθουανού φόργουορντ. Παίρνει σειρά ο Σαντ-Ρος και η απόκτηση Ελλήνων παικτών. Στις Φιλιππίνες ο Ντελρόι Τζέιμς!

Οριστική η συμφωνία με τον Λιθουανό που θα συνεχίσει στην ΑΕΚ και την επόμενη σεζόν, σύμφωνα με την “ΩΡΑ” και το “aek365”. Αναλυτικά το ρεπορτάζ αναφέρει:

Ο Γιόνας Ματσιούλις παραμένει παίκτης της ΑΕΚ και θα αγωνίζεται με τα κιτρινόμαυρα και την επόμενη σεζόν. Η συμφωνία με τον Λιθουανό είναι οριστική και απομένουν μόνο οι υπογραφές για να επισημοποιηθεί. Η παραμονή Ματσιούλις ήταν στην κορυφή του προγραμματισμού της “Βασίλισσας” και με την επίτευξη της πετυχαίνει έναν βασικό της στόχο για το ρόστερ της νέας σεζόν.

Ο 34χρονος προσφέρει τόσο αγωνιστικά όσο και ψυχολογικά στην ομάδα με την τεράστια εμπειρία και ποιότητα του. Ο τραυματισμός του κόστισε πάρα πολύ φέτος στην ομάδα και ανέδειξε τη σημασία που έχει ως κομμάτι της μηχανής της ΑΕΚ. Ο Ματσιούλις βρίσκεται πλέον στην τελική φάση της αποθεραπείας του και θα είναι έτοιμος για την προετοιμασία της ομάδας.

Παράλληλα, ο Ηλίας Παπαθεοδώρου έχει ξεκαθαρίσει ότι επιθυμεί την παραμονή του “εξολοθρευτή” Χάουαρντ Σαντ-Ρος και την ενίσχυση του ελληνικού κορμού της “Ένωσης”.

Ο Ντελρόι Τζέιμς θα αγωνιστεί για τουλάχιστον τέσσερα ματς στις Φιλιππίνες, αφού συμφώνησε να ενισχύσει την Μεράλκο για τους τελευταίους αγώνες της στο πρωτάθλημα, την ώρα που περιμένει να δει αν η ΑΕΚ θα ενεργοποιήσει την σχετική option και θα τον κρατήσει στο ρόστερ της νέας σεζόν.