Κεκλεισμένων των θυρών θα διεξαχθεί την Κυριακή (12/3) ο αγώνας ΠΑΣ Γιάννινα-Δάφνη Αγ. Δημητρίου για την 1η αγωνιστική των play out στην Α1 Γυναικών, όπως ανακοίνωσε η ΕΟΚ.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα προηγείται με 2-0 νίκες, από την κανονική περίοδο και η σειρά κρίνεται στις τρεις νίκες.

Ο ηττημένος της σειράς, υποβιβάζεται στην Α2.

Παράλληλα, η ομοσπονδία γνωστοποίησε τη μετάθεση κατά μια ώρα, του αγώνα Αμύντα-Άμιλλας στα playoffs της Α2 Γυναικών.

Η ενημέρωση της ΕΟΚ: 

“Σας ενημερώνουμε ότι ο αγώνας ΠΑΣ Γιάννινα – ΑΟ Δάφνη Αγ.Δημ. για την 1η αγωνιστική Β’ Φάσης (play out) του Πρωταθλήματος της Α1 Εθνική κατηγορία Γυναικών, θα διεξαχθεί στις 12/03/23 «κεκλεισμένων των θυρών» μετά την υπ’ αριθ. 968/22-02-2023 του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Δικαιοδοτικού Οργάνου της Ε.Ο.Κ..

Δικαίωμα εισόδου στο γήπεδο έχουν συνολικά τριάντα (30) άτομα από το κάθε Σωματείο και συγκεκριμένα οι Αθλήτριες, οι δύο Προπονητές, ο Γιατρός, ο Φυσιοθεραπευτής και δεκατέσσερα (14) ακόμη άτομα, που αναγράφονται σε ειδική κατάσταση (Άρθρο 33, ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ Ε.Ο.Κ.).

-Λόγω κωλύματος του γηπέδου και μετά από συμφωνία των δύο σωματείων, ο αγώνας ΑΟ Αμύντας – ΠκΑΟ Αμιλλα, για την 1η αγωνιστική της Β’ Φάσης (Play – off) του Πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής κατηγορίας Γυναικών (2ος Όμιλος), της 12/03/2023 αντί ώρας 17.00, θα διεξαχθεί στις 18.00, στο κλειστό γυμναστήριο Υμηττού (Πυρκάλ)”. 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Α1 Γυναικών: To πρόγραμμα των αγώνων playout

Α2 Γυναικών: Το πρόγραμμα των playoffs και των playout