ΑΕΚ-Γαλατά

Αντίπαλοι μόνο στο παρκέ, συμπαίκτες στην κοινωνική προσφορά η ΑΕΚ και η Γαλατάσαραϊ καθώς με αφορμή τον αγώνα της Τετάρτης (15/3, 19:30) στα Άνω Λιόσια για τους “16” του BCL, η ελληνική ομάδα και ο χορηγός της, θα συνδράμουν σε ενέργεια της τουρκικής ομάδας για προσφορά στους σεισμόπληκτους.

Συγκεκριμένα η Γαλατάσαραϊ έχει ενεργοποιήσει το Container Project, με στόχο την παροχή 500 κοντέινερ σε σεισμόπληκτους της Τουρκίας.

Όπως ενημέρωσε η ΑΕΚ, στο πλαίσιο της αλληλεγγύης, μαζί με την Betsson θα δώσουν 100.000 ευρώ προς ενίσχυση της ενέργειας της Γαλατάσαραϊ, ενώ καλεί και τους φιλάθλους της να συνδράμουν σε αυτήν τη δράση: 

“Η ΑΕΚ BC αποδεικνύοντας για ακόμη μία φορά την κοινωνική της ευαισθησία αποφάσισε – αμέσως μετά τους καταστροφικούς σεισμούς στη γείτονα χώρα – να στηρίξει εμπράκτως το έργο της Galatasaray Basket για την προσωρινή στέγαση των σεισμοπλήκτων, με τη Betsson να στέκεται στο πλευρό της για ακόμη μία φορά. 

Η Betsson ως μεγάλος Χορηγός της AEK BC, και η ΑΕΚ BC θα προσφέρoυν το ποσό των 100.000 ευρώ, για το Container Project της Γαλατάσαραϊ. Ως πρώτο στόχο, η Γαλατάσαραϊ έχει θέσει την αγορά 500 κοντέινερ για τους σεισμοπλήκτους. 

Επίσης, στο πλαίσιο της αλληλεγγύης μεταξύ των δύο λαών, Betsson και ΑΕΚ BC θα παραχωρήσουν δωρεάν 2.000 εισιτήρια για την κομβική αναμέτρηση του BCL, ΑΕΚ – Γαλατάσαραϊ, σε Σχολεία, Ιδρύματα και Οργανισμούς, που επιτελούν κοινωνικό έργο. 

Η ΑΕΚ ΒC συνεχίζει σταθερά προς τη κατεύθυνση, που ορίζει η Ιστορία της.

Επίσης, όποιος συνενωσίτης επιθυμεί, μπορεί να συμβάλλει στην καμπάνια πατώντας στο παρακάτω link: https://betssondonates.gr/”.