Δημήτρης Γουλιέλμος

Ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ Άρης, Δημήτρης Γουλιέλμος, αρνήθηκε το άιτημα του Α.Σ. Άρης για διεξαγωγής Γενικής Συνέλευσης για την ΚΑΕ, κι έτσι ο ερασιτέχνης Άρης την ακύρωσε.

Όπως γνωστοποίησε με ανακοίνωσή του ο Α.Σ. Άρης, ο Δημήτρης Γουλιέλμος, αρνήθηκε τόσο τη διεξαγωγή της Γενικής Συνέλευσης για την ΑΕ, όσο και το Nick Galis Hall ως τόπο διεξαγωγής της.

Η νίκη του Άρη, την Κυριακή, επί του Ήφαιστου Λήμνου, προφανώς αλλάζει τα δεδομένα και κυρίως μπορεί να αλλάξει το κλίμα και γύρω από τη διοίκηση, από τη στιγμή που το αγωνιστικό τμήμα δείχνει να βγαίνει από το τέλμα στο οποίο βρισκόταν.

Η ανακοίνωση από τον Α.Σ. Άρης:

“Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΣ ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, μετά την ομόφωνη απόφασή του κατά την συνεδρίαση της Πέμπτης 3 Ιανουαρίου 2019 για την άμεση διεξαγωγή Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης των μελών του με μοναδικό θέμα την ΚΑΕ ΑΡΗΣ, ανακοινώνει την αναστολή της λειτουργίας της, λαμβάνοντας υπόψη του τις αγωνιστικές εξελίξεις της ανδρικής ομάδας μπάσκετ , την αρνητική στάση του μεγαλομετόχου της ΚΑΕ ΑΡΗΣ, κ. Δημήτριου Γουλιέλμου για την άμεση διεξαγωγή της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης καθώς και τη μη σύμφωνη γνώμη του για τον τόπο διεξαγωγής της,  το «Nick Galis Hall».

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΣ ΑΡΗΣ εύχεται στην ανδρική ομάδα μπάσκετ ΜΟΝΟ νίκες».