Αλεξιά

Η Εθνική Νεανίδων δεν έχει άλλο αποτέλεσμα από τη νίκη στο ματς του Σαββάτου (13/8, 19:00) με τη Βοσνία Ερζεγοβίνη, προκειμένου να ελπίζει σε παραμονή σε Α’ Κατηγορία του EuroBasket U18.

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα θα πρέπει να επικρατήσει στο συγκεκριμένο παιχνίδι κι έπειτα να πράξει αναλόγως την Κυριακή (14/8) απέναντι στον νικητή του ζευγαριού Ισραήλ-Σουηδία.

Η Διαμάντω Αλεξιά έκανε δηλώσεις εν όψει της αναμέτρησης με τη Βοσνία Ερζεγοβίνη.

Αναλυτικά:

“Δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια για εμάς. Θα τα δώσουμε όλα για τη νίκη. Ο στόχος μας δεν έχει αλλάξει από την αρχή της διοργάνωσης και δεν είναι άλλος από την παραμονή στην κατηγορία.

Θέλουμε να παίξουμε όσο γίνεται καλύτερα για να πάρουμε την πρώτη από τις δύο νίκες που απαιτούνται για να παραμείνουμε στην Α’ Κατηγορία.

Πρέπει Να κερδίσουμε τη μάχη των ριμπάουντ, να δείξουμε συγκέντρωση σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, να ακολουθήσουμε πιστά το πλάνο μας και να έχουμε ομαδικό πνεύμα.

Δεν θέλουμε να σκεφτόμαστε καν το ενδεχόμενο του υποβιβασμού και γι’ αυτό θα μπούμε όσο γίνεται πιο δυνατά στον αγώνα για να πάρουμε τη νίκη. Πάμε βήμα βήμα να κερδίσουμε τα δύο παιχνίδια που απομένουν”.