Μισή ώρα πριν από το τζάμπολ του All-Star Game 2023 θα μάθουμε τις ομάδες που θα διαγωνιστούν τα ξημερώματα της 20ής Φεβρουαρίου (03:00) στο Σολτ Λέικ Σίτι!

Όπως ανακοίνωσε σήμερα το ΝΒΑ, το all-star draft μεταξύ των αρχηγών των δύο ομάδων, θα γίνει μέσα στη Vivint Arena του Σολτ Λέικ Σίτι, μισή ώρα πριν αρχίσει ο αγώνας (20/2, 02:30 ώρα Ελλάδας)!

Οι αρχηγοί θα επιλέξουν ανάμεσα στους παίκτες που επέλεξαν κοινό (50%), ΜΜΕ (25%) και παίκτες (25%) στην ψηφοφορία, για να αρχίσουν στις πρώτες πεντάδες και από τους υπόλοιπους 14 -που ανά επτά θα συμπληρώσουν τις δύο ομάδες του All-Star Game- τους οποίους επιλέγουν οι προπονητές.

Αρχηγοί κάθε ομάδας, θα είναι οι πρώτοι σε ψήφους σε Ανατολική και Δυτική περιφέρεια του ΝΒΑ.

Μέχρι την τελευταία επίσημη ανακοίνωση, στις 19/1, πρώτοι στην ψηφοφορία, ήταν ο Γιάννης Αντετοκούνμπο των Μιλγουόκι Μπακς, στην Ανατολή και ο ΛεΜπρον Τζέιμς των Λος Άντζελες Λέικερς, στη Δύση.

Οι ομάδες του Τζέιμς έχουν ρεκόρ 5-0 σε παιχνίδια All-Star όταν είναι αρχηγός ο “Βασιλιάς”!

Τα ξημερώματα της Παρασκευής (27/1, 02:00 ώρα Ελλάδας) θα ανακοινωθούν οι αρχηγοί και οι βασικοί, ενώ οι 14 αναπληρωματικοί, που επιλέγονται από τους προπονητές του NBA, θα ανακοινωθούν στις 2 Φεβρουαρίου.