Γκάντι - Πανταζόπουλος
Γκάντι - Πανταζόπουλος

Τις μεγάλες προσδοκίες που έχει για τη νέα σεζόν με το Περιστέρι winmasters και την ανυπομονησία του να πατήσει παρκέ εξέφρασε στις πρώτες του δηλώσεις ο Αμπντούλ Γκάντι.

Ο Αμερικανός γκαρντ που πέρασε την Δευτέρα (24/8) από εργομετρικές και αιματολογικές εξετάσεις και υποβλήθηκε σε τεστ κορoνοϊού, δεν βλέπει την ώρα να μπει στο γήπεδο και να προπονηθεί με τους νέους του συμπαίκτες.

«Ήταν υπερβολικά μεγάλο το ταξίδι, αφού ταξίδευα 20 ώρες. Όταν όμως έφτασα, έφτιαξε η διάθεσή μου, καθώς το προσωπικό του αεροδρομίου ήταν πολύ εξυπηρετικό και πέρασα γρήγορα και ξεκούραστα τις διατυπώσεις. Βέβαια, με ταλαιπωρεί το τζετ λαγκ, νιώθω μεγάλη κούραση. Προσπαθώ να προσαρμοστώ στην αλλαγή της ώρας, έτσι είναι αυτά τα πράγματα, θα γίνει κι’ αυτό στην ώρα του», δήλωσε ο Αμπντούλ Γκάντι αναφερόμενος στο ταξίδι του για την Αθήνα από τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Όσο για τις πρώτες εντυπώσεις του από την Αθήνα, είπε:

«Η πόλη μού φαίνεται καταπληκτική. Βλέπω πολύ όμορφες περιοχές και βέβαια έχει και υπέροχο καιρό. Θα τον απολαμβάνω περισσότερο μόλις συνηθίσω λίγο τη ζέστη».

Για τη γνωριμία του με τους ανθρώπους του Περιστερίου winmasters ανέφερε:

«Στο αεροδρόμιο με υποδέχθηκαν ο Γιώργος (Πανταζόπουλος) και ο Άκης (Παπακωνσταντίνου), μου έδειξαν διάφορα σημεία της πόλης, πήγαμε για φαγητό, κάναμε ωραία κουβέντα για τις οικογένειές μας και, βεβαίως, για την ομάδα και το μπάσκετ. Εξαιρετικοί άνθρωποι, αισθάνομαι τυχερός που βρίσκομαι μαζί τους στον ίδιο σύλλογο».

Ενώ για το άμεσο μέλλον και τους στόχους της ομάδας επισήμανε:

«Πραγματικά ανυπομονώ να αρχίσω προπονήσεις με την ομάδα, έχω μεγάλες προσδοκίες για την επόμενη σεζόν. Αγαπώ πολύ το μπάσκετ και μου έχει λείψει. Δεν βλέπω την ώρα να μπω στο γήπεδο».