Τα Game 2 των ημιτελικών του EuroCup διεξάγονται απόψε (28/3) ανάμεσα σε Χάποελ Τελ Αβίβ-Βαλένθια (19:30) και Γκραν Κανάρια-Μπαχτσεσεχίρ (22:00).
Πρόκειται για τους δύο ημιτελικούς του EuroCup, στα game 2 των -best of 3 – σειρών για την πρόκριση στους τελικούς.
Η Βαλένθια του Πέδρο Μαρτίνεθ και η Μπαχτσεσεχίρ του Ντέγιαν Ράντονιτς έκαναν την Τρίτη (25-3) το 1-0 στις έδρες τους και θα αναζητήσουν το “διπλό” που θα τις στείλει από απόψε στους τελικούς.
Από την άλλη πλευρά, η Χάποελ Τελ Αβίβ του Δημήτρη Ιτούδη και η Γκραν Κανάρια του Γιάκα Λάκοβιτς θα προσπαθήσουν να ισοφαρίσουν και να στείλουν τις σειρές στο καθοριστικό Game 3 (2/4).
Ο αγώνας Χάποελ Τελ Αβίβ-Βαλένθια θα διεξαχθεί στη Samokov Arena, στη Βουλγαρία.
Ο Δημήτρης Ιτούδης θα έχει απόψε στη διάθεσή του τον Μπρούνο Καμπόκλο, ο οποίος δεν είχε παίξει στο Game 1.
Όσον αφορά την Γκραν Κανάρια, ο Γιάκα Λάκοβιτς δεν θα έχει στη διάθεση του για το αποψινό παιχνίδι τον Κάρλος Αλοθέν.
Το αποψινό πρόγραμμα του EuroCup και οι μεταδόσεις των καναλιών Novasports:
19:30, EuroCup, 2ος Ημιτελικός, Χάποελ Τελ Αβίβ-Βαλένθια, Novasports Extra 1
22:00, EuroCup, 2ος Ημιτελικός, Γκραν Κανάρια-Μπαχτσεσεχίρ, Novasports 6
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
Πήρε προβάδισμα για τελικούς η Βαλένθια 91-82 τη Χάποελ Τελ Αβίβ (vid)
Μια νίκη μακριά από τους τελικούς η Μπαχτσεσεχίρ, 74-66 την Γκραν Κανάρια