Η Μακάμπι Τελ Αβίβ ενέταξε τον Nτέιβιντ Μπλατ στο Hall of Fame της και η τελετή έγινε λίγο πριν από το τζάμπολ του τέταρτου αγώνα της με τη Μονακό στα playoffs της EuroLeague, το βράδι της Πέμπτης!

Μέσα σε κλίμα συναισθηματικής φόρτισης, τόσο για τη μακρά προσφορά του Αμερικανοϊσραηλινού προπονητή, όσο και για το γνωστό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει, η Μακάμπι τίμησε τον Μπλατ, εν μέσω αποθέωσης από 11.000 κόσμο στη Menora Mivtachim Arena.

Μηνύματα για τον Ντέιβιντ Μπλατ έστειλαν μέσω video, ο κομισάριος του ΝΒΑ, Άνταμ Σίλβερ, οι προπονητές, Ζέλικο Ομπράντοβιτς, Έτορε Μεσίνα, ο παίκτης του στη Μακάμπι και νυν coach, Σαρούνας Γιασικεβίτσιους κι άλλοι πρώην παίκτες του, όπως ο Νίκολα Βούιτσιτς.

 

Ο Μπλατ ευχαρίστησε τον οργανισμό της Μακάμπι για την τιμή, ευχαρίστησε τον κόσμο και φώναξε Yalla Maccabi!

Πλάι του, στην τελετή, ήταν ο Σιμόν Μιζράχι, ο Όντεντ Κάτας, κι ο θρύλος της Μακάμπι, Ντορόν Τζάμσι, ο οποίος μάλιστα συνόδευσε έπειτα τον Ντέιβιντ Μπλατ, στη θέση του.

 

Θυμίζουμε ότι τελευταία ομάδα του Ντέιβιντ Μπλατ υπήρξε ο Ολυμπιακός και κατόπιν αποσύρθηκε για να αντιμετωπίσει το ζήτημα υγείας του.

Δείτε το video της βράβευσής του από τη Μακάμπι: