allstarbasket.gr

Tην ανανέωση της συνεργασίας του με τον προπονητή Κώστα Κωτούλη, ανακοίνωσε ο Άρης, για το τμήμα Γυναικών του.

Επιβράβευσε έτσι τη φετινή προσπάθεια, αλλά και το αποτέλεσμα της ομάδας στην Α2 Γυναικών, όπου με εντυπωσιακές υπερβάσεις στο φινάλε της κανονικής περιόδου και ειδικά, στα playoffs, έφτασε έως τους τελικούς ανόδου, στον 2ο όμιλο!

Η ανακοίνωση του Α.Σ. Άρης για την ομάδα Γυναικών:

“Ο Α.Σ. ΑΡΗΣ και το τμήμα Μπάσκετ Γυναικών ανακοινώνουν την ανανέωση της συνεργασίας για τρίτη συνεχόμενη χρονιά με τον Κώστα Κωτούλη.

Ο 49χρονος προπονητής πέρυσι με ένα νεανικό ρόστερ, που αποτελούνταν κατά βάση από Νεάνιδες και Κορασίδες, οδήγησε την ομάδα στους τελικούς ανόδου για την Α1.

Ο Κώστας Κωτούλης γεννήθηκε στις 28 Ιανουαρίου του 1975.

Το 2004 βρέθηκε για πρώτη φορά στο τεχνικό επιτελείο της ομάδας Μπάσκετ Γυναικών του ΑΡΗ ως βοηθός προπονητή, ενώ παράλληλα είχε τον τίτλο του προπονητή στις Νεάνιδες και τις Κορασίδες. Μάλιστα, το 2005 κατέκτησε με τις Κορασίδες το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα που έγινε στο Βόλο.

Στα μέσα της σεζόν 2007-2008 επέστρεψε ξανά στην ομάδα μας, αυτήν τη φορά ως πρώτος προπονητής, παραμένοντας για 4,5 χρόνια μέχρι και το 2012.

 

allstarbasket.gr

 

Μετά την ανανέωση της συνεργασίας του με τον ΑΡΗ, ο Κώστας Κωτούλης δήλωσε:

“Θα ήθελα να ευχαριστήσω τη διοίκηση του Α.Σ. ΑΡΗΣ για την εμπιστοσύνη προς το πρόσωπο μου για τρίτη συνεχόμενη  χρόνια.

Για εμένα θα είναι η ένατη αγωνιστική χρόνια συνολικά στον σύλλογο και θα κάνω από την πλευρά μου το καλύτερο δυνατό για να πετύχουμε τους στόχους μας.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου στα κορίτσια και τους συνεργάτες μου που δουλέψαμε μαζί τα τελευταία 2 χρόνια και καταφέραμε όλοι μαζί να κάνουμε βήματα μπροστά παρά το νεαρό της ηλικίας τους.

Φυσικά όλα τα παραπάνω δεν θα μπορούσαν να γίνουν χωρίς τη βοήθεια της εφόρου μας, Μαρίας Εμμανουηλίδου, που για όλους εμάς είναι κάτι πολύ περισσότερο”.

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Α2 Γυναικών 2024/25: Πρόγραμμα-αποτελέσματα και βαθμολογίες

Στην Α1 Γυναικών η Ανόρθωση Βόλου 59-46 και 3-0 τον Άρη! (gallery)

Α2 Γυναικών: Στους τελικούς ανόδου ο Άρης, 59-52 τους Πάνθηρες Καβάλας! (gallery)