Άρης

Ο Άρης προπονήθηκε το πρωί στο γήπεδο του ΑΠΟΕΛ στη Λευκωσία, εκεί όπου απόψε στις 20:00, θα αντιμετωπίσει την ομάδα του Λευτέρη Σούμποτιτς σε φιλική αναμέτρηση.

Ο SUPER 3 Κύπρου έδωσε μία φανέλα του συνδέσμου στον μάνατζερ του Άρη, Χρήστο Ταπούτο και οι φίλοι των “κιτρινόμαυρων” ετοιμάζουν “καυτή” ατμόσφαιρα στο “Λευκόθεο”, στο αποψινό φιλικό.

Ο Άρης αποδέχτηκε με χαρά την πρόσκληση της κυπριακής ομάδας, της οποίας ηγείται διοικητικά ένας άνθρωπος που έχει προσφέρει στο “κιτρινόμαυρο” μπάσκετ, ο Πέτρος Πάλμας και προπονητικά ένας κόουτς ο οποίος δε χρειάζεται… συστάσεις, αναφορικά με τη συνδρομή του στη γιγάντωση του Άρη, ως παίκτης και τεχνικός ηγέτης. Ο λόγος για τον Λευτέρη Σούμποτιτς.

Ο Ίσμαελ Σανόγκο προσβλήθηκε από ίωση και κρίθηκε σκόπιμο να παραμείνει στη Θεσσαλονίκη, ενόψει και των δύο προσεχών φιλικών αγώνων, με τον Κολοσσό Ρόδου, το Σάββατο (17/9) και την Κυριακή (18/9).

Την αποστολή του Άρη, της οποίας ηγείται ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Χάρης Παπαγεωργίου, απαρτίζουν οι: Χάγκινς, Τολιόπουλος, Φίλλιος, Χαβαλές, Νότε, Νετζήπογλου, Σχίζας, Σιδηροηλίας, Χόρκλερ, Καββαδάς, Γκούντγουιν, Σιδέρης.

Οι παίκτες του Γιάννη Καστρίτη προπονήθηκαν χθες (13/9) το απόγευμα και σήμερα (14/9) το πρωί στο γήπεδο του ΑΠΟΕΛ, πριν από το αποψινό φιλικό (20:00).