Με πολλές απουσίες θα παραταχθεί ο Άρης στον αγώνα του Σαββάτου (4/2, 19:15, ΕΡΤ3) κόντρα στην ΑΕΚ, ο οποίος θα διεξαχθεί στο “Nick Galis Hall”, στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Basket League.

Συγκεκριμένα, ο προπονητής των “κιτρίνων” Γιάννης Καστρίτης δεν υπολογίζει τους Ίσμαελ Σανόγκο, Βασίλη Καββαδά και Ρισόντ Πακ που συνέχισαν τη θεραπεία τους.

Από κει και πέρα, ο συνεργάτης του Γιάννη Καστρίτη στην τεχνική ηγεσία του Άρη, Γιώργος Σιγάλας, μιλώντας για την αναμέτρηση με την ΑΕΚ, υποστήριξε: “Για ακόμα μία εβδομάδα παίζουμε με έναν αντίπαλο που είναι αρκετά πιο διαφορετικός και σε καλύτερη μοίρα σε σχέση με τον πρώτο γύρο. Η ΑΕΚ έχει ενισχυθεί με παίκτες οι οποίοι έχουν εμπειρία και ταλέντο. Παρόλα αυτά, ο δικός μας στόχος δεν αλλάζει.

Παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε, η θέλησή μας είναι να έχουμε ένα νικηφόρο αποτέλεσμα, ώστε να συνεχίσουμε να ονειρευόμαστε κάτι καλύτερο στη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Οι δυο ομάδες γνωρίζουν τα δυνατά και τα αδύνατα σημεία της άλλης. Εμείς έχουμε δουλέψει πάνω σ’ αυτό και θεωρώ ότι σε μεγάλο βαθμό η έκβαση του αγώνα εξαρτάται από την απόδοσή μας, κυρίως στον αμυντικό τομέα”.