@arisbc

Τον πρώτο αγώνα μπροστά στους φιλάθλους του δίνει ο Άρης το Σάββατο (13/9, 18:30) στο Nick Galis Hall, όπου αντιμετωπίζει τον Προμηθέα Πάτρας.

Είναι αγώνας στο πλαίσιο του 32ου Τουρνουά του Συνδέσμου Διαιτητών Θεσσαλονίκης στη μνήμη του Συμεών Μαυροσκούφη, κι οι φίλοι του Άρη θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν την πρώτη γεύση από την ομάδα που χτίζει ο Μπόγκνταν Κάραϊτσιτς.

Όπως ενημέρωσε η ΚΑΕ Άρης Betsson εισιτήρια της αναμέτρησης θα διατίθενται από τις 14:00 στα εκδοτήρια του Αλεξανδρείου Μελάθρου και όχι στην μπουτίκ της ΚΑΕ, όπου από τις 14:30 οι φίλοι του Άρη θα μπορούν να προμηθεύονται τα νέα προϊόντα της ομάδας.

Επίσης, εισιτήρια διατίθενται από την πλατφόρμα της More, https://www.more.com/…/sports/32o-tournoua-s-mauroskoufis/

Λόγω της διεξαγωγής της Helexpo επίσης, η η πρόσβαση στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο από τον χώρο της ΔΕΘ δεν είναι εφικτή

Στον αγώνα του Άρη με τον Προμηθέα Πάτρας, ο Σύνδεσμος Διαιτητών Θεσσαλονίκης θα τιμήσει τον τεράστιο Νίκο Γκάλη για την προσφορά του.

Παράλληλα, διοργανώνει εθελοντική αιμοδοσία από τις 17:00 έως τις 20:00 σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο του Nick Galis Hall.

Οι εθελοντές αιμοδότες θα λάβουν δωρεάν εισιτήρια για τους αγώνες του Τουρνουά.

Το 32ο τουρνουά “Συμεών Μαυροσκούφης” περιλαμβάνει σήμερα έναν ακόμα αγώνα στο Nick Galis Hall κι έναν στο Ιβανώφειο. 

Στις 15:30 θα παίξουν στο Nick Galis Hall, Καρδίτσα-Μαρούσι και στις 19:00 Μύκονος-ΑΕΚ Λάρνακας στο Ιβανώδειο,

Κι οι τρεις σημερινοί αγώνες μεταδίδονται από το κανάλι του Συνδέσμου στο youtube και μπορείτε να βρείτε τα live streams ΕΔΩ.

Στις 20:00 το Άρης-Ηρακλής την Κυριακή 

Όπως ανακοινώθηκε επίσης, ο αγώνας της Κυριακής (14/9) ανάμεσα σε Άρη και Ηρακλή στο Nick Galis Hall, μεταφέρθηκε στις 20:00 αντί για τις 19:30 που είχε οριστεί αρχικά.

Ο λόγος είναι πώς στις 17:00 παίζει η Εθνική μας στον μικρό τελικό του EuroBasket 2025 με αντίπαλο τη Φινλανδία.