Η Αρμάνι Μιλάνο πήρε μια δύσκολη εντός έδρας νίκη με 89-87 επί της Τρέντο, πριν από την τελευταία “διαβολοβδομάδα” της EuroLeague, για την 23η αγωνιστική του πρωταθλήματος Ιταλίας.
Η ομάδα του Ετόρε Μεσίνα είχε δύσκολο έργο το βράδυ της Κυριακής, καθώς οι φιλοξενούμενοι ήταν ανταγωνιστικοί καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης.
Όμως, οι πρωταθλητές Ιταλίας πανηγύρισαν τη νίκη στο φινάλε και “έπιασαν” την Τρέντο, τη Βίρτους Μπολόνια και την Μπρέσια στο 16-7 ρεκόρ, ενώ πρώτη είναι η Τραπάνι με 17-6!
Πρώτος σκόρερ των γηπεδούχων ήταν ο καθοριστικός Νίκολα Μίροτιτς με 18 πόντους και το σημαντικό τρίποντο στο τέλος του αγώνα, ενώ ακολούθησαν οι Σαβόν Σιλντς (12 πόντοι, 4 ριμπάουντ), Λεάντρο Μπολμάρο (11 πόντοι, 6 ριμπάουντ) και Ζακ ΛεΝτέι με (10π.).
Για την Τρέντο προσπάθησαν οι Τζόρνταν Φορντ και Άντονι Λαμπ με 18 πόντους έκαστος, με τον δεύτερο να μαζεύει και 4 ριμπάουντ.
Την ερχόμενη εβδομάδα η Αρμάνι Μιλάνο θα αντιμετωπίσει τη Ρεάλ Μαδρίτης στην Ισπανία (25/3, 21:45) και την Μπαρτσελόνα εντός έδρας (27/3, 21:30) για τη διπλή αγωνιστική της EuroLeague.
Τα δεκάλεπτα: 26-19, 48-40, 68-62, 89-87