Οι Ιντιάνα Πέισερς (2-3) νίκησαν τους Μπόστον Σέλτικς (4-1) με 135-132, με τρίποντο του Πασκάλ Σιακάμ, 6 δευτερόλεπτα πριν από το τέλος της παράτασης!
Ο Μπένεντικτ Μάθουριν μέτρησε 30 πόντους, 11 ριμπάουντ και 4 ασίστ, ενώ εξαιρετικοί ήταν και οι Πασκάλ Σιακάμ (29 πόντοι, 11 ριμπάουντ, 5 ασίστ) και Ταϊρίς Χαλιμπέρτον (17 πόντοι, 12 ασίστ).
https://www.youtube.com/watch?v=9KAbEI6Wx9o&ab_channel=NBA
Ο Τζέισον Τέιτουμ ηγήθηκε της Βοστώνης με 37 πόντους και 8 ριμπάουντ, και τον ακολούθησαν οι Τζέιλεν Μπράουν (25 πόντοι, 6 ριμπάουντ, 5 ασίστ) και Ντέρικ Γουάιτ (23 πόντοι, 3 ριμπάουντ).
https://www.youtube.com/watch?v=7BTOVMg4tfY&ab_channel=NBA
https://www.youtube.com/watch?v=jKdrugDVe0k&ab_channel=NBA
Μετά την ήττα των Σέλτικς, μοναδικές αήττητες ομάδες στο NBA είναι οι Κλίβελαντ Καβαλίερς (5-0) στην Ανατολή και οι Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ (4-0) στη Δύση.
Οι Κλίβελαντ Καβαλίερς διέλυσαν τους Λος Άντζελες Λέικερς (3-2) με 134-110.
Κορυφαίοι των νικητών ήταν οι Έβαν Μόμπλεϊ (25π., 5ρ.), Ντόνοβαν Μίτσελ (24π., 7ασ.) και Τζάρετ Άλεν (20π., 17ρ.).
Για τους Λος Άντζελες Λέικερς ξεχώρισαν οι ΛεΜπρόν Τζέιμς (26π., 6ρ.) και Άντονι Ντέιβις (22π., 13ρ.), ενώ ο Μπρόνι Τζέιμς (2π.) σημείωσε το πρώτο του καλάθι στο NBA, το οποίο πανηγυρίστηκε από όλο το γήπεδο!
https://www.youtube.com/watch?v=xnlTbWwujD8&ab_channel=GAMETIMEHIGHLIGHTS
Οι Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ νίκησαν εύκολα τους Σαν Αντόνιο Σπερς (1-3) με 105-93.
Οι νικητές είχαν πρώτους σκόρερ τους Λου Ντορτ (20π., 6ρ.), Τσετ Χόλμγκρεν (19π., 5ρ.) και Σέι Γκίλτζιους-Αλεξάντερ (18π., 4ρ., 5ασ.).
Από τους Σπερς ξεχώρισαν οι Χάρισον Μπαρνς (18π.) και Τζέρεμι Σόχαν (17π., 9ρ., 4ασ.).