Εκεί, η τουρκική ομάδα θα αντιμετωπίσει τον νικητή του αγώνα μεταξύ Λοκομοτίβ Κουμπάν- Καρσίγιακα. Το δε Μαρούσι θα παίξει στο μικρό τελικό με τον ηττημένο. Το τουρνουά ολοκληρώνεται το Σάββατο.
Παρά τις απουσίες των Σαλάς και Καρακώστα, το Μαρούσι έδειξε πολύ καλά δείγματα γραφής, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Η Τουρκ Τέλεκομ (Μπάνξτον 21) αντέδρασε στο δεύτερο μέρος οπότε και αξιοποίησε τον παράγοντα έδρα με ό,τι αυτό συνεπάγεται.
Πρώτοι σκόρερ του Αμαρουσίου ήταν οι Ρέινολντς (22π.) και Κινγκ (21π.).
Την αναμέτρηση παρακολούθησε ο επιτετραμμένος της Ελληνικής Πρεσβείας Θοδωρής Κουτσίδης, με την οικογένειά του, καλεσμένοι του Αμαρουσίου. Ο CEO της ομάδας, Φάνης Ταρνατώρος και ο General Manager, Θανάσης Σουφλιάς του πρόσφεραν μια αναμνηστική φανέλα της ομάδας μας.
Τα δεκάλεπτα: 20-22, 31-47, 57-61, 86-82
ΜΑΡΟΥΣΙ (Παπαθεοδώρου): Ρέινολντς 22 (5/8 τριπ.), Μέικον 15 (8 ασ.), Νικολαϊδης, Κινγκ 21 (5/8 τριπ.),
Γουίλιαμς 12 (6 ριμπ.), Χατζηδάκης 6 (3/3 διπ.), Περάντες 4 (5 ασ.), Καλαϊτζάκης 2, Τουλιάτος, Γιαννόπουλος, Ιορδάνου.