Περίσσεψε… η ένταση στον τέταρτο τελικό της Α1 Γυναικών που διεξάγεται στον Βύρωνα, όπου ο Αθηναϊκός υποδέχεται τον Ολυμπιακό.
Στην τρίτη περίοδο, αποβλήθηκε ο προπονητής του Ολυμπιακού Θάνος Νίκλας, με τεχνικές ποινές από τους διαιτητές, ενώ στα 5:42 για τη λήξη του αγώνα αποβλήθηκαν οι Τζέσικα Σέπαρντ του Αθηναϊκού και η Ρεμπέκα Τόμπιν του Ολυμπιακού.
Η Σέπαρντ έσπρωξε την παίκτρια του Ολυμπιακού στον πάγκο της, αφού αντάλλαξαν κουβέντες με αποτέλεσμα να απειληθεί σύρραξη!
Οι διαιτητές εξέτασαν το replay και απέβαλαν και τις δύο αθλήτριες.
Δείτε τι ακριβώς έγινε:
Λίγο νωρίτερα είχε σημειωθεί ένταση μεταξύ της Εβίνας Σταμάτη και της Ελεάννας Χριστινάκη:
H αποβολή του Θάνου Νίκλα:
Στα 50” δευτερόλεπτα για τη λήξη, η Χολμς έκανε φάουλ στην Νικολοπούλου και αποβλήθηκε με 5ο φάουλ, ενώ δέχτηκε και τεχνική ποινή για τη συμπεριφορά της.
Επειδή όμως είχε αποβληθεί η τεχνική ποινή χρεώθηκε στον πάγκο του Αθηναϊκού και αποβλήθηκε η προπονήτριά του, Στέλλα Καλτσίδου ολοκληρώνοντας τον κύκλο της έντασης στον 4ο τελικό!
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
Α1 Γυναικών 2024/25: Πρόγραμμα – αποτελέσματα – βαθμολογία
Δείτε πώς ο Ολυμπιακός νίκησε με 85-62 τον Αθηναϊκό (video)
Α1 Γυναικών: Σαρωτικός Ολυμπιακός 85-62 τον Αθηναϊκό και 2-1 στους τελικούς (gallery)
Α1 Γυναικών: Δείτε πώς Ολυμπιακός νίκησε με 75-63 τον Αθηναϊκό (video)
Α1 Γυναικών: Ισοφάρισε ο Ολυμπιακός 75-63 τον Αθηναϊκό στον Βύρωνα (gallery)
Τα highlights της νίκης του Αθηναϊκού επί του Ολυμπιακού (video)
Ολυμπιακός-Αθηναϊκός 73-79: Break για την ομάδα της Καλτσίδου στον 1ο τελικό Γυναικών (gallery)