Ολυμπιακός Media Day

Η bwin, Επίσημος Εθνικός Χορηγός της EuroLeague, βρέθηκε στη Media Day του Ολυμπιακού και σας δίνει μια γεύση για το τι θα ακολουθήσει!

Κέφι, χαμόγελα και αντίστροφη μέτρηση για τη νέα σεζόν! Το ΣΕΦ άνοιξε τις πύλες του στην bwin, τον Επίσημο Εθνικό Χορηγό της Euroleague, η οποία για μια ακόμα χρονιά έδωσε το «παρών» στη Media Day του Ολυμπιακού και ετοιμάζει πολλές εκπλήξεις!

Πριν ξεκινήσουν να «βομβαρδίζουν» τα αντίπαλα καλάθια, οι «ερυθρόλευκοι» πήραν θέση στις μπασκέτες της bwin, δίπλα στο τρόπαιο της διοργάνωσης, για μοναδικές μονομαχίες. Ανάμεσά τους υπήρξε και παρουσία… έκπληξη, η οποία έδωσε ξεχωριστό ενδιαφέρον!

Παράλληλα, οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα μίλησαν στην κάμερα της bwin και έλαβαν μέρος στις ξεχωριστές αποστολές που τους ετοίμασε το κορυφαίο στοιχηματικό brand, τις οποίες θα έχετε τη δυνατότητα να απολαύσετε μέσα στη σεζόν, σε συνδυασμό με πολλές εκπλήξεις.

Η bwin βρίσκεται και φέτος δίπλα στις κορυφαίες μπασκετικές διοργανώσεις, ως Επίσημος Εθνικός Χορηγός της Turkish Airline EuroLeague και του 7DAYS EuroCup.

Δείτε το video: