Η Χάποελ Ιερουσαλήμ ανεβάζει τους τόνους ενόψει του τρίτου αγώνα της προημιτελικής φάσης του Basketball Champions League  που οδηγεί στο Final-4 της διοργάνωσης, μετά τα επεισόδια του δεύτερου αγώνα στα Άνω Λιόσια με την ΑΕΚ.

Με ένα βίντεο στο twitter κάνει λόγο για «κόκκινους φιλάθλους που δεν λησμονούν», ενώ προσθέτουν ότι στην αρένα “θα ανοίξουν οι πύλες της κόλασης”!

Αυτό το βίντεο αποτέλεσε και το promo της ομάδας για την κυκλοφορία των εισιτηρίων του τρίτου αγώνα που οδηγεί στο Final 4 του BCL. “Την επόμενη εβδομάδα η αρένα θα μοιάζει με κάτι που δεν έχετε δει ξανά. Επειδή είμαστε εμείς εναντίον όλου του κόσμου. Και θα επικρατήσουμε”, λέει το μήνυμα στο twitter της ισραηλινής ομάδας.

Μάλιστα, στο βίντεο υπάρχουν και φίλοι της Χάποελ που ταξίδεψαν στην Ελλάδα. Και μιλούν για όσα έζησαν στα Άνω Λιόσια.

“Περάσαμε μία δύσκολη νύχτα, τραυματική, πυροτεχνήματα, χειροβομβίδες κρότου και λάμψης, πέτρες”, αναφέρει το βίντεο, έχοντας και πλάνα απ’ όσα έγιναν στο Game 2 στα Άνω Λιόσια. Και συνεχίζει: “Την επόμενη εβδομάδα, οι κανόνες του αγώνα θα αλλάξουν, οι Έλληνες θα συναντήσουν χιλιάδες Κόκκινους, οι οποίοι δεν ξεχνούν και δεν συγχωρούν, με το δικό μας τρόπο, τον αθλητικό τρόπο, το δίκαιο τρόπο, τον τρόπο του fair play, οι πύλες της κόλασης θα ανοίξουν στην αρένα. Δεν υπάρχει ούτε μία κόκκινη γυναίκα, ούτε ένας κόκκινος άνδρας, κανένας κόκκινος δεν μένει στο σπίτι του. Τώρα. Τώρα. Τώρα. Τώρα. Θα εκραγεί”.