Χρυσικόπουλος

Σε ρυθμούς Basketball Champions League κινείται το Περιστέρι, το οποίο θα αντιμετωπίσει την Κλουζ Ναπόκα, την Τετάρτη (15/9, 20:30), στα προκριματικά του Basketball Champions League.

Η αποστολή έχει εγκατασταθεί στο ξενοδοχείο, όπου διαμένουν όλες οι αποστολές για την διεξαγωγή των προκριματικών της διοργάνωσης.

“Η στιγμή που περιμέναμε όλο αυτό το μήνα έφτασε, ο μεγάλος στόχος της ομάδας είναι μπροστά μας. Έχουν μείνει 24 ώρες για να προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα γίνεται”, εξηγεί ο Λίνος Χρυσικόπουλος, αναφερόμενος στις αναμετρήσεις των προκριματικών του Basketball Champions League και συμπληρώνει:

“Θεωρώ ότι είμαστε σε καλό επίπεδο. Παρ’ ολ’ αυτά αν δεν δείξουμε την απαιτούμενη συγκέντρωση, μπορεί να γίνει ζημιά γιατί είναι ένα ματς”.

Όσο για το τι πρέπει να προσέξει το Περιστέρι, προκειμένου να κάνει το ένα βήμα την Τετάρτη (15/9) το βράδυ παίρνοντας το εισιτήριο για τον τελικό, ανέφερε:

“Η ομάδα πρέπει να ξεκινήσει από τη βάση της, η οποία θα είναι φέτος η άμυνα της. Αν βγάλουμε ενέργεια και βάλουμε τα κορμιά μας δυνατά σε κάθε φάση, θεωρώ ότι δεν θα έχουμε πρόβλημα”.

Ατομικό πρόγραμμα συνεχίζει να ακολουθεί ο Χρήστος Σαλούστρος λόγω του τραυματισμού του στο δεξί του χέρι. Ο αρχηγός των “κυανοκιτρίνων” δίνει μάχη με τον χρόνο, προκειμένου να προλάβει να θέσει εαυτόν στη διάθεση του Σωτήρη Μανωλόπουλου.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Περιστέρι: Από το ERT SPORTS ο αγώνας του με την Κλουζ Ναπόκα

Δείτε το πανόραμα των προκριματικών του Basketball Champions League ΕΔΩ

Περιστέρι: Οι παίκτες που ξεχωρίζουν στον όμιλό του στα προκριματικά του BCL (pics)